|
03 Mar 2011, 12:22
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Nu aveam idee de cate ori il intalnisem pe Peeves pana acum. De doua, trei, sase... zece ori. In ultimele doua luni. Nu puteam spune exact de cate ori dadusem de el pe termen lung.
Cu Filch undeva ramas in spatele lor, si cu Peeves blocandu-ne drumul spre Camerele nostre de Zi... nu o duceam prea bine. Am oftat, nerabdatoare. Deasupra mea am observat un candelabru partial desfacut - probabil ca de asta se ocupa Peeves cand am dat de el.
Totusi, puteam sa-l invinovatim pe Peeves de toate zgomotele ce au ajuns in atentia lui Filch. Simplu si constructiv.
- Elevi care se furiseaza din paturile lor? intreba Peeves, cu un zambet larg intiparit pe fata. Isi aseza galant papionul , privindu-ne cu o expresie vicleana. Stati sa auda Filch de toate astea..
Ma rog, Filch deja auzise, deci.. nu era o pierdere atat de mare daca Peeves apuca sa urle in gura mare. Sau era?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|