Consequences
|
03 Mar 2011, 17:21
|||
|
|||
Bell chicoti slab; stia ca nu ar fi trebuit sa le ingrijoreze pe cele doua, dar era constienta ca ceva nu era in regula. Perioada ei lunga de inconstienta nu reprezenta ceva normal. Balonul-ghiulea ar fi trebuit sa'i dea doar o durere de cap si o hemoragie masiva, in cel mai rau caz. Dar o aruncase in bratele intunericului, iar asta era ceva rau.
Totusi, spera sa nu fie si efecte intarziate. Trecuse deja prin destule. "-E normal sa arate asa?" sopti Rosalie, sarind de pe pat. Sa arate normal? Ce sa arate normal?! Meredith pali brusc. "-Imi spuneti si mie ce se intampla?" mormai Bell. "-Rana se deschide" balbai Mer. Cum sa se deschida? "-Sunteti nebune?" chicoti ea. Isi duse mana la frunte si simti ceva umed, si cald. "-Sau poate eu sunt cea nebuna" ingana ea. Meredith se intoarse automat, iar Rosalie incepu sa tremure. "-E in regula; cred ca ai uitat de vraja aia care tine loc de suturi" sopti Bell. Meredith dadu insa din cap. "-Am spus'o" murmura ea. Incepu sa aplice presiune asupra ranii. "-Se va opri" medita Bell. Trebuia sa se opreasca. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|