Flying Monkey
|
03 Mar 2011, 20:46
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:mah.inteleg sa va schimbati seturile odata la 2 zile daca le faceti voi si sunt creatiile voastre si vreti sa va laudati cu ele and so on, dar de ce folositi mereu munca lui ronnie?:| 2 comenzi pe saptamana? pt dumnezeu, de ce sa schimbi atat de des semnatura? Ok, nu stiu care e problema ta dar nu cred ca era cazul sa te bagi. Daca nu ai observat nici macar nu am folosit inca creatia lui Ronnie, port semnatura MEA . Iar ultima comanda am facut-o nu neaparat pentru a-mi schimba setul de la o zi la alta, pentru ca nu imi place sa fac asta. Am facut-o pentru ca imi place imaginea si sunt foarte curioasa cum ar arata o semnatura cu ea in viziunea lui Ronnie. Daca ar crede ca 'o folosim' nu ar mai accepta comenzi ok? Mie una imi place sa fac semnaturi pentru oameni si sa experimentez si consider ca si ei la fel. Daca are vreo problema cu comanda mea, o rog sa-mi spuna personal . Si, ok...Cine a zis ca s-a laudat vreodata cineva cu o creatie care nu e a lui/ a ei???? Apoi, ce conteaza daca lucreaza in PS? Crezi ca nu exista alte programe la fel, daca nu chair mai bune decat PS???? De ce toata lumea digital-art-ului se invarte in jurul Photo Shop-ului?? Semnatura e doar un fel de eticheta a utilizatorului respectiv si are dreptul sa o schimbe cand si cum vrea. Asta e strict treaba lui, dupa parerea mea. Uite... Chestia asta chiar m-a pus pe ganduri. Daca am fost luata in sensul asta, o sa continui sa imi port creatiile si nu voi mai 'profita' niciodata de talentul lui Ronnie SI SA SE BAGE LA CAP CA NU AM INTENTIONAT NICIODATA SI NICI NU O VOI FACE SA PROFIT SAU SA-MI BAT JOC DE TIMPUL SI MUNCA LUI RONNIE. ... Ronnie, imi pare rau daca te-am suparat cu ceva sau daca nu ti-am aratat destul respect, si imi pare rau ca fac atata off topic aici. Mi-am iesit realmente din fire.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|