Flying Monkey
|
04 Mar 2011, 00:29
|||
|
|||
Ronnie Wrote:[justify]Probabil ca Ginny a folosit acest termen random pentru a descrie imaginile efectuate in programe de editare grafica.[/justify]dap, am generalizat aici ![]() of, jade, scuze ![]() ronnie a descris f bine punctul meu de vedere.nu e batut in cuie ca daca cineva iti face un set trebe sa il folosesti, dar daca treci direct la alta cerere, inseamna [de obicei] ca primul set era esuat.chiar daca nu era, eu la asta m'as gandi. Jade Wrote:Mie una imi place sa fac semnaturi pentru oameni si sa experimentez si consider ca si ei la fel. Daca are vreo problema cu comanda mea, o rog sa-mi spuna personalfaza e ca ar fi o onoare pt mine sa primesc atatea cereri, pt ca inseamna ca munca imi este apreciata... si nu cred ca ar fi cineva fericit daca i'as spune "uite, scuze, am o problema cu comanda ta, apropo data viitoare fa'mi mai putine cereri ok?". suna a insulta, nu'i asa? plus ca totul poate degenera intr'o cearta, eu nu as mai primi niciodata cereri din partea persoanei respective etc. Jade Wrote:Daca nu ai observat nici macar nu am folosit inca creatia lui Ronnie, port semnatura MEA .sper ca ai inteles acum ca nu despre asta e vorba ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|