Light.
|
03 Mar 2011, 23:40
|||
|
|||
M-am asezat mai comod in fotoliu privind in jurul meu,nu prea stiam ce subiect sa deschid,nu ma mai intalnisem cu ea chiar de foarte mult timp si imi placea foarte mult sa imi petrec timp cu ea.Imi adusem aminte de ziua cand eu Addie si Derya am petrecut aproape o zi intreaga cu Myrtle,fantoma insuportabila din baia scolii.Peretii camerei necesitati incepu sa straluceasca puternic aproape orbindu-ma cu culoarea stralucitoare,am inchis pe jumatate ochii ducandu-mi mainile in fata pentru a impiedica lumina sa ma orbeasca.Atunci mi-am dat seama ca Addie imi spuse ca avuse o saptamana groaznica doream sa o intreb 'de ce?'
"-Ce s-a intamplat?"am intrebat-o eu. "-Eu am avut o saptamana grozava."am spus eu vesela gandindu-ma cate facusem si cate aveam sa ii povestesc,nici nu aveam timp o saptamana sa ii povestesc.Erau asa de multe. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 12:10
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 12:22
Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 13:47
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 17:49
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 23:40
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 06 Mar 2011, 22:43
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 07 Mar 2011, 11:42
|