|
04 Mar 2011, 00:24
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Incepusem sa ne jucam ‘Adevar sau o provocare’ prima fuse Lily care il provocase pe Blake sa ma sarute pasional cand am auzit un nod in gat mi se puse iar stomacul parca mi se facuse ghem,imediat ce se apleca spre mine punandu-si mana afectiv pe obrazul meu rosu mangaindu-ma usor mi-am pus ambele mainii peste gura incepand sa tremur toata,ma retrageam tarandu-ma cu spatele in asa fel in cat sa fie o distanta intre noi doi.Ii spusesem ca ii voi explica mai tarziu,motivul pentru care il refuzasem era chiar prosesc,dar nu stiam cum aveam sa ii spun si cand.Nu stiam cum va reactiona,ii era teama sa nu se enerveze pe mine si dupa sa distruga tot ceea ce era in jurul sau.Dar mai aveam suficient timp sa ma gandesc si sa iau decizia corecta.Atunci Fred o intrebase pe Lily de ce ii este frica,iar raspunsul fu gandacii.Ramasesem complet uimita de raspunsul sau mai ales ca era si devoratoare,eu uram acele ma speriau asa de tare incat as fi tipat la vederea unuia.Dar Blake fiind asa de glumet facu o vraja incat arunca o gramada de lighioane scarboase pe ea,mi se parea putin rautacios dar si amuzant neputand sa imi stapanesc rasul.Dupa ce inceta ‘circul’ Fred ma studie foarte atent intrebandu-ma daca simt ceva pentru ca ar putea sa ma ajute sa scap de durere.Am clatinat usor din cap in semn ca ‘nu’ dandu-mi seama ca minteam dar ce rost avea sa le stric tot cheful,mi se parea nedrept.Cand fu randul meu sa mi se adreseze intrebarea,eu alesem ‘adevar’ gandindu-ma ce ar putea sa imi spuna,atunci simtisem o alta durere puternica in piept de parca cineva tot rasucea un cutit zimtat in interiorul meu.
“-Este adevarat ca il iubesti mai mult decat orice pe Blake?”ma intreba Fred zambind.Atunci Blake se intoarse cu fata spre mine asteptand raspunsul meu.Priveam putin speriata in jurul meu nestiind ce sa fac,atunci m-am ridicat de pe pamant pasind inapoi uitandu-ma putin trista la el luand-o la goana prin padure linistita.Asezandu-ma la baza unui copac in fata mea se putea vede o carare care duce la iesirea din Padurea Interzisa dar cand sa ma ridic de la radacina copacului imediat fusem izbita cu putere foarte brutal de tulpina solida si rece a copacului,in fata mea se afla Blake care avea ambele mainii infasurate strans in jurul meu neputand sa ma zbat lovindu-l cu putere dar fara success,l-am privit putin trista,chipul sau parea distrus fara viata de parca tocmai murise cineva foarte important pentru el,se vedea ca sufera foart mult.
“-Daca nu vrei sa ma mai vezi niciodata…te voi lasa sa pleci.”spuse Blake ridicandu-se de pe mine sarutandu-ma usor pe obraz aratandu-mi iesirea care nu era foarte departe.Am oftat adanc pasind catre exterior cand auzisem strigatul lui Lily care ma opri facandu-ma sa ma intorc spre ea,care alerga prin padure.
“-Ce s-a intamplat?”am murmurat eu cu capul in pamant putin trista.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|