Plimbari si tablouri
|
04 Mar 2011, 00:47
|||
|
|||
Am atins din nou clanta usii care ma curenta iarasi durerea fiind si mai groaznica decat cea dinainte.Mi-am scos bagheta din roba mea prafuita din cauza coridorului pentru a folosi o vraja sperand ca va merge sa deschid usa.'Alohomora'era vraja,cand am rostit-o in soapta nu se intampla nimica,o repetasem de mii de ori dar fara succes.Atunci am aruncat bagheta inapoi in roba prafuita izbind cu putere in usa desi electrocuta,am lovit-o iarasi tare folosind si unele dintre puterile mele 'ciudate' cum le numeam eu.In cateva secunde usa fu pe jos rupta in mii de bucatii in aceea clipa un chicot imi iesi facand-o pe Belle sa zambeasca.Parea si putin mirata de ceea ce facusem si sigur se intreba oare cum reusisem.Poate datorita 'ciudateniilor mele' de puteri mostenite.
"-S-a intamplat ceva?"am intrebat-o eu pe Belle care ma privea cu ochii mirati. "-Nu mergem inainte?Nu vrei sa stii ce se afla dupa usa aceasta...distrusa."am privit in jos la ramasitele usii lovind cu picorul una. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plimbari Nocturne | Alice Morris | 6 | 1,338 |
06 Jan 2011, 19:34 Last Post: Veronique A. Dupont |