`Rain.[^]
|
04 Mar 2011, 14:39
|||
|
|||
Imi facea placere sa o ascult pe Tamara cum canta la chitara. Era foarte linistitor. Blake o intreba daca poate canta si cu vocea iar aceasta aproba din cap si incepu sa cante si cu vocea. Era un cantec superb care se potrivea perfect cu momentul acesta. Am stat in tacere si am ascultat-o minute in sir pe Tamara cantand.
"Canti minunat Tamara." am spus eu pe jumatate adormita in bratele lui Fred. Tamara imi multumi apoi lasa chitara jos pentru a se mai odihni putin, apoi ma intreba daca eu nu cant. "Doar pian." am spus zambind. Astropufa imi zambi si ea apoi se aseza in brate la Blake. Ma uitam la ei zambind, dar Blake iar interpreta totul gresit. "De ce te uiti asa la noi, cu ce am mai gresit de data aceasta?" intreba el nervos. "Cu nimc. Ma bucur ca v-ati impacat." am zis uitandu-ma putin urat la Blake. Imi era atat de somn si cascam incontinuu, iar ceilalti erau la fel de adormiti. M-am ridicat in picioare dezechilibrandu-ma si cazand inapoi in bratele lui Fred. Toti trei radeau de mine apoi Blake si Tamara ma intrebara daca sunt bine. Le-am raspuns ca da doar ca am ridicasem prea brusc. Dupa cateva minute m-am ridicat iar de data aceasta fara sa mai cad. "Unde pleci?" ma intreba Fred. "Sa ma plimb. Veniti si voi?" am intrebat cascand. Fred se ridica spunand ca el vine apoi Blake spuse ca putem pleca inainte si ne ajung ei din urma. L-am luat de mana si chiar inainte sa iesim din poienita i-am spus: "Nu-i asa ca sunt draguti? Si ma bucur atat de mult ca s-au impacat." am zis chicotind. "Va auzim sa stiti!" spuse Blake razand. Mi-am cerut scuze apoi am auzit-o pe Tamara spunand ceva de genul 'Nu numai noi suntem draguti.' dar nu am mai zis nimic si am plecat cu Fred prin padure. Mergeam incet pentru ca eram obositi si pentru ca Tamara si Blake trebuiau sa ne ajunga din urma. dupa cateva minute de mers i-am spus lui Fred ca sunt prea obosita si vreau sa stau jos. M-am asezat la tulpina unui copac apoi mi-am scos bagheta facand niste stelute rosii pntru ca Blake si Tamara sa ne gaseasca. Fred si aseza langa mine si mi-am sprijint capul pe el. "Oare de ce nu mai vin Blake si Tamara?" am intrebat curioasa. "Poate sunt ocupati." spuse Fred razand. Am inceput si eu sa rad usor apoi am inchis ochii pasind in lumea viselor. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|