Flying Monkey
|
04 Mar 2011, 20:23
|||
|
|||
Quote:Ronnie daca vrei renunta la comanda mea nu trebuie sa faci daca te simti obligata, fa de placere. Cat off-topic ..si Robby in legatura cu chestia asta .. nu stiu cred ca o intelegi exact pe dos.Nu vreau sa ma bag si nici nu vreau sa imi sara nimeni in cap,dar Ronnie a spus foarte clar ca nu vrea sa auda chestii gen " imi anulez comanda " sau " ahh sti renunta la comanda mea daca vrei" . Cred ca a zis foarte clar ca face comenzile care s-au dat apoi i-a o pauza,si eu una o sustin in decizia ei. Ginny si-a spus punctul ei de vedere,la fel ca si Jade.Sincer nu cred ca e vreuna vinovata sau ca Ginny a specificat prin spusele ei pe cineva anume. Ronnie daca ti-am cerut prea multe semnaturi si consideri ca nu le-am apreciat,te rog frumos sa ma ierti si Robby sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ce ti-am zis mai sus ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|