The wrong choice
|
05 Mar 2011, 00:58
|||
|
|||
Capitolul VII-Partea II-
-perspectiva Lissei Carter- Ce aveam sa fac acum? Sunt atat de pierduta si nimeni nu imi este alaturi,de fapt probabil ca asa si este mai bine : sa imi duc singura crucea,sa sufar singura fara nimeni alaturi de mine care ar spune ca le pare rau,dar mai mult asa din mila,din politete. Persoanele care nu l-au cunoscut cu adevarat nu aveau sa stie cum a fost Nate,cum a fost sufletul lui pur pe care niciodata nu as permite sa i-l pateze cineva-nici macar acum,cand ei bine...a fost ucis. De fiecare data cand ma gandeam la acest lucru un nod imens imi ramane in gat. E greu...acum ma aflam pe coridoarele spitalului,habar nu aveam ce sa fac intr-o astfel de situatie-in plus nici macar nu cred ca as fi in stare sa fac ceva,oricat de multe as sti sau nu. Aceeasi asistenta rigida,insensibila de mai devreme se indrepta catre mine si rostise pe un ton serios,as putea sa indraznesc sa spun chiar sever: "Domni...Doamna. Cine se va ocupa de inmormantare?" Poftim? Nu am putut sa evit sa nu ma inec. Inima mi se opri in loc pe moment,apoi lua viteza si nu mai stiam ce simt. Atat de directa,o lovitura sub centura,o durere in sufletul meu. Ma comportam acum de parca aveam astm: imi pierdusem respiratia si tuseam in continuare. Respectiva de mai devreme fugise intr-o sala foarte apropiata si imi aduse pe hol un medicament care parea un calmant pentru tuse. L-am acceptat fiindca nu voiam sa fac rau bebelusului si intr-un final observand ca nu pleaca,asteptand raspunsul meu am rostit: "Eu...si probabil-familia mea!" "Si va trebui sa semnati si pentru asta!" Aveam de gand sa imi impun punctul de vedere,sa imi exprim indignarea pentru felul ei stupid de a se comporta insa ma gandeam ca in definitiv aceasta este meseria ei: sa nu ii pese de pacienti sau de fostii pacienti...Am oftat si am dat sa plec din spital plangand gandindu-ma ce masina il va aduce pe Nate la...fosta sa casa,de fapt acasa la el! in timp ce m-am ciocnit de un nesuferit care nici macar nu stia sa isi ceara scuze. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,799 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |