Nici adevar, nici minciuna...ci eu.
06 Mar 2011, 00:52
05 Martie 2011

Vis, speranta, dezamagire...intr-un cuvant viata!

Nu am mai scris de mult, dar timpul meu este acum foarte limitat. Nu mai am timp de relaxare decat foarte putin.Muncesc mult pentru ceea ce vreau, muncesc mult pentru a deveni cineva in orasul acesta mic in care ma aflu , un oras nestiut aproape de nimeni. Vreau sa trec observata de toti, sa trec de acest oras. Vise prea mari pentru un om prea mic,ar spune uni, dar stiu ca pot si chiar daca noi nu avem multe aici, voi ajunge cineva, cu adevarat cineva.
Cu cateva saptamani in urma colegii de scoala cu care am dansat pentru a face spectacol la Balul Bobocilor al celor ce au venit anul acesta in clasa aVa, mi-a propus sa ramanem o echipa si sa participam la un concurs adevarat de dans organisat de orasul nostru in cadrul Francofoniei (o multitudine de concursuri din mai multe domenii, in care Franta si limba Franceza sunt puse in valoare).Am acceptat bucuroasa propunerea, dar acum lucrurile nu mai sunt asa de simple. Nimeni nu ne sustine! Nici macar profesoara de franceza! Nici macar nu vror sa ne insriem, dar asta este dorinta lor(cadrele didactice ale scolii) nu a noastra.
Este sansa ca noi sa aratam intregului oras ce putem si nu lasam sa ne taie aripile in timp ce urcam spre nori,nu! Stiu sa lumea este rea si cruda, dar nu o sa o las sa se joace cu visurile mele, cu dorintele, sperantele mele, cu mine!
Desenez,dansez si compun asta stiu eu sa fac cel mai bine si nu sa permit ca niste oare care, care nu au habar ce inseamna lucrurile astea sa mi-le interzica mie!!! Anul trcut am putut lua locul I la desen la Francofonie, si asta am de gand sa fac si acum, dar si la dans! Stiu sa nu avem instructor si ca ne facem singuri coregrafia, ca nu avem sef, ca suntem o echipa, dar asta ne face mai puternici nu mai slabi!

~DANSEZ, DESENEZ, COMPUN...DECI EXIST~

Georgya sau Georgiana, pentru mine acceasi persoana.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Nici adevar, nici minciuna...ci eu. - by Georgia Harris - 06 Mar 2011, 00:52