Nightfall
|
06 Mar 2011, 17:19
|||
|
|||
I-am zambit scurt lui Rose in semn de 'multumesc'. Parea ca stie foarte bine ce face si ii spuse umbrei ca nu are de unde sa stie ceva despre noi si am realizat ca are dreptate. Am facut doi pasi in fata revenind langa Rose si prinzand putin curaj am intrebat:
"Ce vrei de la noi?" vocea imi era mult mai calma decat ma asteptam. Umbra nu spuse nimic doar se uita la noi de parca am fi fost niste nimicuri, niste lucruri carora nu ar trebui sa le dai importanta pentru nimic in lume. Mi-am intreptat iar bagheta spre ea rostind: "Crucio." Umbra scoase un mic tipat apoi ne zambi. Aveam o presimtire foarte neplacuta cum ca aceasta juca teatru si nu putea fi atacata de acest blestem. Am inghitit in sec gandindu-ma la un mod in care as putea sa o ranesc, dar mai intai trebuia sa-i spun lui Rose ceea ce credeam. "Sa stii ca eu nu prea cred ca simte ceva." am zis introrcandu-ma incet spre profesoara de Previziuni despre viitor. Aceasta imi spuse ca este de acord cu mine apoi ramase cu privirea atintita inainte, spre locul in care era umbra acum cateva minute. M-am uitat la Rose apoi am inceput sa cautam umbra prin intuneric. Dupa putin timp m-am uitat la Rose vrand sa-i spun ca nu mai are rost sa cautam dar in spatele ei aparu chiar umbra soptindu-i la ureche: "Ma cautai cumva?" intreba, zambind batjocoritor. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|