In cautarea luminii
|
06 Mar 2011, 18:12
|||
|
|||
In timp ce il torturam pe Potter atentia imi fu distrasa de cateva suspine. Alice plangea dar nu stiam de ce, cand Stapanul o intreba daca plange de fericire. Am inceput sa chicotesc fara sa mai fiu atenta la Potter. Dupa ce Lordul Intunecat ii explica lui Alice ca nu el o tortura aceasta veni in fata lui Potter blestemandu-l. M-am uitat urat la ea vrand sa o intreb ce are apoi imi spuse sa ma gandesc la ea cand il omor pe Potter si pleca.
"Stai! Alice!?" am strigat eu dupa ea dar aceasta nu ma baga in seama si pleca mai departe. Am oftat intorcandu-ma spre Potter vrand sa-l mai blestem inca o data dar acesta era deja in picioare si striga cu bagheta intreptata spre mine: "Sectusempra!" "Protego!" am strigat si eu cu o mica intarziere si o parte din blestem ma lovi. Pe fata si pe maini imi aparura taieturi destul de adanci care sangerau puternic. Am injurat cu glas tare apoi m-am uitat la Lordul Intunecat care exploda de nervi-Potter fugise. "Imi cer iertare Stapane am sa ma duc dupa el." am zis luand-o la fuga pe dupa copaci. In timp ce alergam incercam sa imi sterg sangele de pe fata cu manecile de la roba. "Potter! Treci si lupta lasule!" am strigat oprindu-ma din alergat. Vazand ca nu e nici urma de el am inceput sa alerg iar. Alergam fara sa fiu prea atenta pe unde merg. Dupa cateva momente m-am izbit cu putere de cineva: era Alice. Mi-am cerut scuze pentru neatentie apoi am inceput sa-i povestesc repede totul. "Dupa ca ai plecat Potter m-a atacat si a fugit." am explicat aratand spre ranile de pe maini si de pe fata. "Si nu m-ar deranja o mana de ajutor." i-am mai spus vazand ca nu mai zice nimic. Aceasta aproba din cap spunand ca vine cu mine apoi am inceput amandoua sa alergam. "Unde crezi ca este?" am intrebat in speranta ca ea ar putea sa stie ceva. Alice spuse ca e posibil ca Potter sa-si caute prietenii si ca ar putea fi in poienita in care i-am gasit. Dupa vreo douazeci de minute ajunsesem acolo. Alice avea dreptate, Potter chiar era acolo. Statea in genunchi plangandu-si pritenii care erau morti. "Nu te mai smiorcai si lupta!" am tipat la el facandu-s sa se intoarca spre mine si spre Alice. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,859 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |