Never cry ghost.
|
06 Mar 2011, 22:36
|||
|
|||
OOC: Sig'ul tau nu spune nimic de power-play. Ar trebui sa spui oamenilor daca nu vrei ca membrii sa iti controleze cat de cat personajul. I'm sorry, nu se va mai repeta. Si btw.. Nu imi dau seama ce e in neregula cu acele replici; exprima ceva gen - Belle a spus ca ii pare rau pentru moartea acelui baiat. Dar daca nu e asa, scuzele mele. PS: Meredith e ironica mereu, asta e caracterul pe care am vrut sa i'l creez..And I'm sorry..again
Patrick paru ingandurat. "-Ai dreptate" sopti el. Bell zambi, iar Meredith privi nedumerita in jur. "-Mai stam mult aici?!" mormai ea. "-Nu te mai plange; pentru 5 secunde macar" sopti Bell. Verisoara sa lua o mutra suparata, dupa care se ridica. "-Pleci?!" intreba Bell. "-Nu; dar am inghetat acolo" sopti fata. Cercetasa zambi, privind in jur. "-Deci, Patrick..acum ar trebui sa fie totul in regula cu tine, nu?" remarca Bell. Fantoma paru sa ezite. "-Cred ca da.." ofta ea. "-Ce in neregula acum?!" replica Mer, din celalalt capat al camerei. "-Nu stiu..simt ca totusi nu sunt razbunat" remarca baiatul. Bell si Meredith se uitara una la alta, intr'un mod sugestiv. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
I am a ghost, don't you know that? | Calliope A. Dubois | 9 | 2,945 |
16 Jul 2012, 15:20 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Scary Ghost | Julieta D. Thibault | 6 | 2,271 |
17 Jan 2012, 17:11 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
ghost stories | Kurt F. Malfoy | 7 | 2,674 |