~Smile in your sleep~
|
07 Mar 2011, 13:13
|||
|
|||
[color="Plum"]M-am uitat o secundã la Addie . Parcã intrasem într-o transã . Mã uitam fix în ochii sãi , dar deodata un ºarpe apãru lângã mine . M-am dat un pas înapoi , instinctiv , apoi am început sã vorbesc cu ºarpele . [/color]
[color="LightBlue"]-Ce vrei de la noi ? L-am întrebat eu clar . - Nu vã vreau aici ! Asta este o camerã menitã doar pentru Viperini! Nu aveþi ce cãuta aici. Trebuie sã plecaþi , de bunã voie sau silite de mine. Ce alegeþi? -Ce e aºa important la camera asta ? De ce trebuie sã plecãm? -În aceastã camerã domneºte o putere inestimabilã. Nu sunteþi atât de puternice încât sã puteþi rãmâne. - De unde ºtii cã noi nu suntem puternice ? Ne-ai mai vãzut vreodatã? Ai mai vorbit cu noi vreodatã ? -Vã ºtiu de mult pe voi douã si pe cealaltã bagacioasã , Jade. ªi ea s-a avântat odatã pe aici , dar a scãpat uºor . La voi nu va mai fi aºa uºor..[/color] [color="Plum"]Spuse ºarpele râzând spre mine . Deodatã s-a întors cu spatele ºi coada sa lungã ºi rece mã lovi , fãcându-mã sã mã izbesc de podeaua din piatrã . -Megan , eºti bine? Strigã Addie la mine . -Nu.. Nu cred . Mã cam doare capul.. -Ce ai vorbit cu el? Ma intrebã ea curioasã. -Cu cine sã vorbesc? -Cu ºarpele , bãi! Þipã Addie. -Care ºarpe? Ce-ai , mãi ? Ce te-a apucat? -Eºti reptomitã . Ai vorbit mai înainte cu un ºarpe. A zis ea încercând sã se liniºteascã . -Ce sunt? Ce-i aia? Tu ai probleme când te panichezi , aºa de obicei? Am întrebat-o eu sarcasticã.[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Feel the pain behind your smile | Bell Evans | 6 | 1,569 |
19 Jun 2011, 18:48 Last Post: Bell Evans |