Light.
|
07 Mar 2011, 11:42
|||
|
|||
Addie imi povestise ca avuse o saptamana groaznica,unchiul sau era grav bolnav si pe deasupra mai avea si note mici la Potiuni.Aceasta ofta in timp ce eu ii povestisem ca mi-am facut prietenii noi si ca am compus un nou cantec pentru chitara mea iubita.Eram asa de fericita pentru saptamana mea fantastica dar si trista pentru ca Addie se simtea groaznic.Atunci peretii 'Camerei Necesitati.' incepura sa straluceasca puternic iar lucrurile capatara o alta forma.Incaperea se transforma intr-o padure verde auzindu-se ciripitul pasailor.Adierea vantului imi batea in fata facandu-mi parul sa zboare.Era relaxant.Chiar in acel moment doream sa fac ceva,sa cant la un instrument dar nu cu corzi cu clape.'Doresc un pian.'imi trecu mie prin minte.Atunci in fata mea aparu un pian mare si negru,ochii mi se facura mari de umire ridicandu-ma de pe fotoliu asezandu-ma pe scaunul instrumentului atingand usor clapele.Mi-am ridicat privirea.Ma intrebam daca sa incep sa cant sau nu...imediat am atinse clapele incepand sa scoate sunete,nu eram chiar atat de buna faceam cursuri doar vara in vacante.Imi era frica sa nu ma fac de ras.
"-Ti-a placut?"am intrebat-o eu pe Addie care ma privea curioasa. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 12:10
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 12:22
Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 13:47
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 17:49
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 23:40
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 06 Mar 2011, 22:43
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 07 Mar 2011, 11:42
|