`Rain.[^]
|
09 Mar 2011, 15:35
|||
|
|||
“Asta nu este corect!? Ca vorbim cum ne este mai usor? Uitati-va la voi cum va sarutati la fiecare cinci minute, ti se pare corect pentru ochii nostri!?” am spus razand.
Blake isi lasa capul in jos inrosidu-se si Tamara se uita in alta parte. Am oftat razand incet de fetele lor. Ma plictisisem groaznic de tare asa ca m-am ridicat in picioare incepand sa ma invart in jurul unui copac. Fred idi intrepta privirile spre mine intrebandu-ma ce tot fac. “M-am plictisit!” am spus dintr-o data facandu-i pe Tamara si Blake sa tresara. M-am indepartat de copacul in jurul caruia ma invartisem si m-am asezat inapoi cu capul in poala lui Fred. Ma uitam la stele intreband incontinuu daca nu are cineva un subiect de discutie. Tamara spuse peste cateva minute ca ar vrea sa stie mai multe despre noi, despre cum ne-am cunoscut si unde am copilarit. M-am uitat surprinsa la ea gandindu-ma la cum de nu mi-a venit si mie ideea asta care era una grozava. “Pai toti trei ne-am nascut in Londra si parintii nostri se cunosteau de cand erau la Hogwarts. Au copilarit impreuna la fel ca noi. Prima data ne-am intalnit cand am fost impreuna cu parintii la o intrunire cu toti devoratorii. Ne-am inteles bine chiar daca eram aproape mereu intr-un conflict cu Blake totusi ne intelegeam ca fratii. Fred era mereu mai clam si stia sa ne desparta si sa ne impace. Apoi am fost impreuna la Hogwarts dar ei au plecat inaintea mea bineiteles pentru ca eu sunt cea mai mica.” am spus zambind, dar incruntandu-ma putin la ultima parte. “Esti pitica noastra.” Spuse Fred razand, aplecandu-se si sarutandu-ma pe frunte. I-am zambit si m-am ridicat in capul oaselor sarutandu-l pasional. “Si spui de noi.” spuse Blake dregandu-si glasul. “Stii ce!? Macar noi facem asta mai rar.” spuse Fred dupa ce l-am lasat sa respire. Blake isi dadu ochii peste cap apoi se uita urat la Fred. “O spui de parca nu as rezista nici cinci minute!” spuse Blake in timp ce Tamara isi lasa incet capul pe umarul sau. “Cum spuneam... nu rezisti nici macar cinci minute. “ am zis chicotind. “Punem pariu Fred ca timp de doua ore rezist fara sa o sarut pe Tamara?” intreba Blake zambind. “Bine si eu pot rezista atat fara sa o sarut pe Lily. Defapt stii ca pot rezista si mai mult. Deci cine pierde pariul....” spuse Fred dar fu intrerupt de mine care am strigat dintr-o data ca cine pierde pariul trebuie sa aduca mancare de la Hogwarts. “S-a facut.” spusera Fred si Blake intr-un glas strangadu-si mainile. Am inceput sa rad in hohote cand am vazut ca Blake se asezase mai departe de Tamara. Eram sigura ca avea sa piarda pariul, Fred era mult mai rabdator decat Blake si intotdeauna fusese asa. Tamara si Fred incepura si ei sa rada de Blake care se uita incruntat la mine. “Stii ceva Lily? Te urasc.” spuse acesta inca uitandu-se incruntat la mine. “Stii ceva Blake? Imi spui lucrul acesta de zece ani si ti-am dovedit ca defapt nu e asa.” am zis incepand sa rad si mai tare. Iar ma plictisisem asa ca mi-am scos bagheta facand sa apara tot felul de stelute colorate. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|