|
09 Mar 2011, 16:14
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Era asa de amuzant cand il priveam pe Blake plangandu-se ca ii era frica sa se apropie de mine gandindu-se ca ar putea ceda sarutandu-ma se duse foarte departe de mine urcandu-se pe cea mai inalta creanga al unui brad plangandu-se din secunda in secunda uitandu-se la mine cum ma invarteam in jurul lui Lily care facea cu ajutorul baghetei numai stelute colorate.Fred era foarte rabdator putea sa stea in jurul viperinei calm aruncand din cand in cand cate o privire catre devorator care deja rupse in mii de bucati doua crengi cu ajutorul baghetei.Mi-am dat ochii peste cap incercand sa uit toate injuraturile sale.Afara se facuse cald cand mai avea putin iar soarele rasarea pe cer luminand,mi-am dat jos hanoracul legandu-l in jurul taliei ramanand doar intr-un tricou alb.Am oftat uitandu-ma la cer,trecuse o ora iar Blake nu spuse absolute nimica,eram…surprinsa dar nu voiam sa ma duc la el acuma si sa ii stric toata dispozitia.Ma indreptam catre Lily care vorbea cu Fred despre ce a mai facut ea la Hogwarts in ultimul timp.M-am asezat langa ei ascultandu-i.Isi spuneau fiecare cat de mult de plac am oftat gandindu-ma la u subiect de discutie pentru a putea vorbi si eu cu cei doi.
“-Ati mai auzit ceva de Blake?”am intrebat eu ingrijorata privind in jurul meu.
“-Cred ca a intrat in starea de nebunie…a trecut deja o ora…sunt uimit.”spuse Fred uitandu-se la Blake care privea in gol cam trist.
“-Putea rezista doar cinci minute asa era mere…dar o ora sunt surprinsa chiar si eu.”spuse Lily speriata uitandu-se la el.Mi-am muscat buza de jos gandindu-ma daca sa ma duc sa vorbesc cu el sau nu…cand ma hotarasem ca trebuie sa vorbesc cu el am ajuns pe ramura privindu-l pe acesta cum ma privea plictisit.
“-Hei te simti bine?”am murmurat eu apropiindu-ma de el punandu-mi o mana pe umarul sau,acesta tresari la atingerea mea luandu-mi mana tinand-o in a sa.
“-Mda…doar a trecut prea mult timp m-am plictist si nu vreau sa pi…”Blake nu isi termina propozitia ca fu intrerupt de sarutul meu la care devoratorul imi raspunse incantat.Dupa ce terminasem il luasem de mana coborand de pe ramura mergand la Lily si Fred care chicoteau.
“-Ai pierdut Blake.Stii unde este bucataria.”spuse Fred zambind in timp ce Lily chicoti i-am intrerupt radicand mana.
“-Eu ma duc la bucatarie…nu Blake,eu sunt cea care l-a sarutat.”am spus serioasa dandu-i drumul la mana punandumi-le pe solduri,asteptand raspunsul lor.
“-Stim asta…doar v-am vazut si auzit de aici.”spuse Fred razand.”Nu pleaca nimeni.”I-am zambit inapoi.Blake se duse la Lily spunandu-i ca inca o mai uraste imbratisand-o strans in brate radicand-o de pe pamant facand-o pitica.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|