In cautarea luminii
|
09 Mar 2011, 19:40
|||
|
|||
Cand am vazut ca Potter chiar murise, ca nu mai avea un strop de caldura si de viata in el am imbratisat-o si eu pe Alice. Saream fericite auzind strigatele bucuroase ale devoratorilor din jur. Stapanul venise grabit la noi. Se uita la cadavrul lui Potter si nu-i venea sa creada ca el chiar murise. Dupa ce verifica ultima vraja facuta de mine si vazu ca eu il omorasem pe Potter ma stranse puternic in brate si ma saruta scurt pe buze. Am ramas socata uitandu-ma la ceilalti devoratori care erau de asemenea in stare de soc. M-am uitat mirata cum pleca apoi prin padure. Am oftat incet apoi am zambit fericita strigand 'Morsmordre!'. Semnul intunecat aparu pe cer si am inceput sa rad fericita impreuna cu Alice si ceilalti devoratori. Toti radiam de fericire ca Potter era mort si ca puteam omora orice persoana ne iesea in cale. Topaiam bucuroasa prin poienita dand foc la cadavre ocolindu-l mereu pe cel al lui Potter. Eram sigura ca cei de la Hogwarts aveau sa vada semnul si sa vina imediat in Padurea Interzisa si sa vada ce se intamplase. Mi-am imaginat o gramada de oameni ingroziti care tipau la vederea lui Potter care era mort.... Gandindu-ma la toate astea am inceput iar sa rad. Nu fusesem niciodata atat de fericita sa vad pe cineva ucis, dar bucuria era si mai mare cand ma gandeam ca eu l-am ucis.
Trecuse aproape o ora de la moartea lui Potter dar eu eram la fel de fericita. Vorbeam cu Alice si ceilalti devoratori despre ce vom face in continuare cand niste voci ingrozite se auzira de dupa copaci. Mi-am tras gluga de la roba pe cap si Alice facu la fel apoi ne-am ridicat in picioare cu baghetele pregatite. Am putut recunoaste o parte dintre persoanele prezente, erau profesorii si directorul de la Hogwarts apoi mai erau si Perfectii. Toti scoasera un tipat scurt la vederea lui Potter. Mi-am lasat putin bagheta in jos si am inceput sa rad impreuna cu ceilalti devoratori. "L-am ucis pe Harry Potter baiatul care a supravietuit!" am strigat cu totii in cor razand in hohote. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,859 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |