`Rain.[^]
|
09 Mar 2011, 20:43
|||
|
|||
Ma uitam la zgarieturile lui Blake si incercam sa-mi dau seama ce se intamplase si cum de aparura asa din senin. Dupa ce Tamara il vindeca acesta o intreba ce se intamplase. Astropufa spuse ca tocmai descoperise o noua putere: sa zgarie pe cineva doar atingand acea persoana. Blake se facu negru la fata, statu putin pe ganduri apoi incepu iar sa manance. Se opri imediat dupa prima inghititura si cazu iar pe ganduri. Nu imi dadeam seama de ce se tot consuma atata adica noua putere a Tamarei era absolut grozava.
"Si asta inseamna ca nu o sa pot sa te mai ating niciodata?" intreba Blake cu o voce trista. Cand am auzit ce intrebase si pentru ce se consuma el am inceput sa rad inecandu-ma cu mancarea. Tuseam ingrozitor de tare si incercam sa-mi potolesc si rasul dar era dificil. Profitand de ocazie Blake ma batu destul de tare pe spate ca sa nu mai tusesc. "Multumesc." i-am spus eu pe un ton ironic incepand sa rad. "Iti dai seama Blake? Nu o sa poti sa o mai atingi pe Tamara nici macar cu un deget." zise Fred aproape inecandu-se si el de ras. 'Oare Blake chiar nu si-a dat seama ca aceasta putere ar putea fi controlata?' m-am intrebat in gand. 'Probabil ca nu.' am gandit eu iar. Judecand dupa expresia lui era atat de preocupat de chestia asta ca nu incerca sa se gandeasca bine. "Blake... ia-ti adio de la viata ta alaturi de Tamara." am zis eu razand in hohote. Devoratorul ma intreba nervos ce mi se pare atat de amuzant apoi arunca in mine cu un cartof prajit. "Nu era nevoie am si in farfurie, multumesc." am zis strambandu-ma la Blake si aruncandu-i cartoful inapoi. Tamara se duse la Blake si-l saruta incet pe obraz spunandu-i ca puterea putea fi controlata. "Tare iti place sa iti bati joc de mine." zise Blake apoi arunca iar cu mancare de data asta o bucata de pui. Am inceput si eu sa arunc in el cu pui si cartofi si tot ce mai gaseam pe masa. "Pe bune, o luam de la capat!?" zise Fred indignat ridicandu-se de unde statea si asezandu-se intre noi. I-am aruncat lui Blake o privire care spunea 'Inca nu s-a terminat.' apoi am continuat sa mananc in liniste. Dupa ce am terminat de mancat am baut putina apa din pocalul care era langa farfuria mea si i-am multumit inca odata Tamarei pentru masa. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|