In cautarea luminii
|
09 Mar 2011, 22:05
|||
|
|||
Un "Nu" lung se auzi din partea celor ce il iubeau pe Potter.Speranta lor murise,iar cu el cu totii vor trebuii sa aiba aceiasi soarta.
"Inchinati-va Lordului Intunecat daca nu veti avea aceiasi soarta precum acesti neghiobi ce au indraznit sa il infrunte!"Am strigat de pe sub gluga. "Niciodata!"Spusera toti in cor.Am zambit deoarece asta era fix ceea ce imi doream sa spuna toti. "Atunci pregati-va sa ii tineti companie lui Potter in iad!"Am zis in timp ce ceilalti devoratori incepura sa ii atace.Acum singurele blesteme care se auzeau erau cele de neiertat atat din partea noastra cat si din partea lor.Am ajuns in fata unei profesoare ce candva ma daduse afara de la ora pe motiv ca nu stiam exact ce este un bezoar. "Doamna profesoara ce ma bucur sa va revad?Ati reusit sa gasiti bezoarul cu care ma inebuneati in primul an?"Am zis in timp ce mergeam in jurul sau.Mi-am dat gluga jos razand malefic deoarece ma privii socata. "Sper ca nu sunteti speriata sa va revedeti fosta eleva!"I-am zis soptind "Crucio!"Auzind-o cum tipa de durere. "Swan, dintotdeauna am stiut ca vei ajunge rau,foarte rau!"Tipa aceasta printre gemete de durere. "Nu stiu care a ajuns mai rau daca eu sau tu nenorocit-o!"I-am zis in timp ce o prinsesem de par. "Uitate-te bine in ochii mei fiindca vreau ca asta sa fie ultima ta imagine atunci cand vei muri!"Am zis asta tragandu-i o palma astfel fortand-o sa isi priveasca moartea in ochii. "Avara Kedavra!"Am strigat simtindu-i sufletul cum ii paraseste trupul.Am lasat-o sa se rostogoleasca pe pamant plecand mai departe cautandu-mi vechii inamici pe care doream sa ii omor cu orice pret.Am vazut-o pe Lily cat de mult putea radia de fericire.Am mers langa ea punandu-mi gluga pe cap spunandu-i. "Totul merge bine nu?"Am intrebat-o in timp ce omorasem simultan doua persoane cu acelasi blestem. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,858 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |