`Rain.[^]
|
09 Mar 2011, 23:07
|||
|
|||
Cand ne-am intors inapoi in poienita in care mancasem am avut un soc. As fi vrut sa-mi sterg acea imagine din minte pentru totdeauna. La inceput am fost ironica spunand despre mancare dar lucrurile deveneau serioase. In acea seara vorbisem cu Blake si imi promise ca nu avea de gand sa faca asa ceva. Mi-am scos nervoasa bagheta si am facut masa si farfuriile sa dispara fara sa tin cont ca Tamara inca statea pe masa. Aceasta cazu pe pamantul umed si Blake sari imediat sa o ajute.
"Stai pe loc!" am spus cu bagheta indreptata spre el. Acesta inghiti in sec si se uita cu parere de rau la Tamara. Am lasat bagheta jos gandindu-ma la cum as putea sa-i spun lui Blake ca ceea ce facea nu era tocmai potrivit. "Blake... am mai vorbit cu tine in seara asta despre aceasta tema si ti-am spus sa stai naibii potolit." am zis cu vocea tremurand de nervi Inaintam incet spre el si Fred facu cativa pasi. Am intins bagheta spre el spunandu-i ca orice ar fi sa nu intervina. Stiam ca de data asta nu avea sa fie ca la inceput o discutie prieteneasca dar trebuia sa-l fac pe Blake sa inteleaga ca ceea ce a facut nu e bine si mai stiam ca Tamara se putea descurca si singura. Doar are si ea o varsta de acuma si totusi nu i-a putut spune nu. "Te rog sa ma asculti..." am inceput eu dar am fost intrerupta de Blake care spuse printre dinti: "Sa te ia dracu' Lily." am inchis ochii si am inspirat adanc incercand sa ma pastrez calma. Am mai facut cativa pasi fara sa spun nimic pana cand am ajuns in fata lui. Am incercat sa-i spun ca ar putea sa astepte un moment mai potrivit cand va fi si timpul potrivit. "Am optsprezece ani!" striga acesta luandu-ma de gat si izbindu-ma de un copac. Acesta era putin mai inalt ca mine si ma ridica la nivelul sau. Simteam cum nu mai am aer si cum ma sufocam. "Stiu cati ani ai dar Tamara nu are optsprezece ani! Si da-mi drumul pana nu o patesti." am zis explodand de nervi. "Sa te vad ce ai sa faci!" spuse el strangandu-ma mai tare de gat. Incercam sa respir dar nu mai putem mi-am infipt unghiile in mana sa dar incepu sa rada batjocoritor intreband daca numai atat pot face. Asta puse capac la tot. Eram eu micuta Lily care faceam pace cu Blake si ascultam de Fred dar gata ma saturasem. Am incetat sa ma mai zbat si am ridicat piciorul drept dandu-i lui Blake in genunchi in stomac. Acesta ma izbi mai tare de copac apoi imi dadu drumul. Am cazut in genunchi incepand sa tusesc dar Blake era deja in picioare asa ca m-am ridicat si eu repde cu bagheta pregatita. "Stupefy!" am strigat dar Blake fu rapid si striga odata cu mine "Protego!". Am inceput sa ne atacam cu fel de fel de vraji si blesteme. "Potoliti-va!" tuna Fred dar m-am facut ca nu-l aud. Totusi ma facu sa-mi pierd concentrarea si o vraja de a lui Blake ma lovi in piept facandu-ma sa cad la pamant. Nu vroiam sa-l las sa castige dar nici nu vroiam sa-l ranesc prea tare. "Expelliarmus!" am strigat si bagheta sa zbura in mana mea. "Ma asculti acum te rog!?" am tipat eu la Blake dar acesta alerga spre mine luandu-ma de par. Ma zbateam in incercarea de a ma elibera. Blake imi baga usor mana in buzunar si isi lua bagheta dar si pe a mea apoi ma arunca la pamant. Acum chiar nu mai aveam puteri in fata lui dar tot nu eram o presoana care se lasa usor. Mi-am luat avant si i-am sarit in spate strangandu-l de gat facandu-l sa cada in genunchi. Acesta se lasa pe spate pana cand am atins pamantul. As fost nevoita sa-i dau drumul la gat izbindu-ma cu putere de pamant si acum eram eu prinsa in capcana. Desi stateam intinsa simteam cum ameteam si cum se invartea padurea cu mine. Pe langa faptul ca imi sparsesem capul de o piatra si ma simteam ametita Blake avea mainile infasurate in jurul gatului meu. Incercam sa-l lovesc cu picioarele dar degeaba acesta tot nu se lasa. "Incetati sa va ma omorati unul pe altul." tipa Fred facandu-ma sa tresar. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|