|
10 Mar 2011, 17:07
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Stateam lipita de trunchiul copacului incercand sa ma indepartez de tot ceea ce vedeam dar nu puteam din cauza trunchiului care nu ma lasa sa trec.Priveam ingrozita cum Blake o lovea asa de brutal pe Lily am inghitit in sec,aceasta cazu pe jos lovindu-se la cap intr-o piatra vedeam cum pe iarba verde sangele se scurgea.Mi-am dus mainile la gura speriata,m-am concentrat asupra lui Blake care era deasupra lui Lily,inca o mai tinea strans de gat...imediat auzisem tipetele sale din cauza dureri si cum isi puse mainile stranse in pumni la tample strigand sa se opreasca toata suferinta.M-am ridicat de pe jos ducandu-ma langa cei doi Lily avea ochii inchisi respirand greoi iar inima batandu-i din ce in ce mai incet.Blake inca mai tipa din cauza torturei mele cu mintea.’Calmeaza-te.’i-am spus in mintea devoratorului.
“-Sunt foarte calm...poti sa te opresti?”tipa acesta furios.
“-Vreau sa fii calm si sa pleci de langa Lily.”am murmurat eu suparata.
“-Tamara sunt calm dar daca ea se tot baga in relatia noastra.”urla acesta nervos,i-am facut durerea mai usoara cand acesta izbi cu pumnul in trunchiul plin cu sange trantindu-l .Am tresarit dandu-ma inapoi.
“-Am spus sa fii calm.”am tipat eu mai tare ca Blake facand durerea aproape insuportabila.Fred veni langa noi dar l-am indepartat facand un cerc de foc in jurul nostru.
“-Blake...asculta-ma foarte atent.Lily iti este cea mai buna prietena de cand te-ai nascut cum poti sa ii faci asa ceva?”am spus eu aratand catre viperina care abea mai respira.”Nu conteaza daca se baga,e prietena ta,si daca te certi cu ea numai din cauza mea atunci eu plec si fi sigur ca nu vei mai auzi nimic de mine.”am zis oprind focul si durerea.Blake se ridica cu greu de pe jos cazand de cateva ori,trecusem pe langa el lovindu-l cand trecusem pe langa acesta.Am incercat sa o vindec pe Lily dar tot nu se trezi inima sa tot inceta sa mai bata Fred veni langa mine ajutandu-ma in timp ce Blake se uita trist in pamant spunand ca isi cere scuze.
“-Te iert dar uite ce i-ai facut lui Lily-prietena ta nu?”am zis batjocoritor.
“-Imi pare sincer rau.”spuse acesta cu lacrimi in ochii privind-o pe Lily cum tresare.
“-Scuzele nu o vor aduce inapoi.”spuse Fred luandu-i ambele maini in ale sale.
Am oftat trista sperand ca Lily sa se trezeasca o data si o data stateam pe ganduri uitandu-ma la ea cand aceasta isi deschise ochii frecandu-si capul uitandu-se in jurul sau dezorientata.Cand se ridica eu si Fred o imbratisasem strans bucurandu-ne.
“-Blake poti sa vi!S-a trezit.”am strigat eu dupa el cum auzi numele Lily tresari cautandu-si bagheta.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|