`Rain.[^]
|
11 Mar 2011, 17:21
|||
|
|||
Blake lua briceagul si se aseza langa mine. Imi ridica usor barbia si in acea clipa m-am uitat la Fred spunandu-i din priviri ca il iubesc aoi i-am zis lui Blake ca sunt gata sa mor dar in schim acesta facu cel mai tampit lucru pe care ar fi putut sa-l faca. M-am uitat speriata la el. Apoi Tamara si Fred venira langa noi vindecandu-i rana. Blake le multumi si dupa ma imbratisa strans fara sa-mi dea drumul spunand ca eu nu ii distrug viata ci i-o protejez. Ochii mi se umplura de lacrimi la auzul acestor vrobe dar mi le-am sters repede cu maneca de la bluza pe care o purtam. Dupa ce Blake imi dadu drumul m-am dus la Fred si i-am sarit in brate plangand de-a binelea. Am ramas asa destul timp plangand pe umarul sau apoi dupa ce m-am mai calmat l-am sarutat incet pe buze.
Am ramas fara cuvinte cand Tamara spuse ca ea e cea care s-a bagat in vietile noastre si ca era mai placut cand ea nu era printre noi. “Hei Tamara asta nu e adevarat!” am spus eu revoltata pentru ca nu era deloc adevarat. “Si mai ziceati ca eu m-am lovit la cap.” am bombanit evitand privirea Tamarei. “Tamara daca nu erai tu vietile noastre ar fi fost mult prea simple.” zise si Fred in timp ce Blake nu mai zise nimic si o saruta. Am ramas in tacere cateva minute apoi am tresarit puternic cand ceva incepu sa ma traga tare de par. Nu stiam ce e si nici nu puteam sa ma intorc sa vad. Fred Tamara si Blake incepusera sa rada puternic cand ma vedeam cum ma agitam. Era ceva care incerca sa-mi manance parul apoi am vazut in fata mea un Thestral care il mirosea pe Blake. ‘Desigur... au venit la sange.’ Mi-am spus in cand si am inceput sa zambesc. Thestralii erau niste creaturi care mancau carne si veneau dupa mirosul acesteia si dupa mirosul de sange. Parul meu inca mirusea a sange si proabil avea si sange inchegat prin el si de aceea Thestralul incerca sa mi-l manance. Pe Blake il enervau Thestralii si mai ales acum ca mai venisera vreo doi care ii dadeau tarcoale. Fred veni si ma ajuta sa scap de Thestralul care incerca sa-mi manance parul. Am inceput sa rad de Blake care adresa Thestralilor niste injuraturi urate dar acestia tot nu il lasau in pace. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|