`Rain.[^]
|
11 Mar 2011, 18:16
|||
|
|||
Mi-am intors privirile spre Blake cand Fred spuse ca acesta lupte intre noi se intampla in fiecare luna uneori si mai grav. Ma uitam la Blake si el la mine cand am inceput sa radem amandoi. Fred si Tamara ne intrebara ce avem si am inceput sa spunem fel de fel de povesti. Eu il imtrebam pe Blake daca mai tine minte cand a stat inconstient patru zile sau cum era sa stau 2 luni la Azkaban pentru ca l-am atacat cu un blestem de neiertat in fata unui om de la minister. Apoi Blake isi ridica putin tricoul de pe spate si lasa sa se vada o cicatrica de douzaci de centimetri si zicand ca e facuta in urma cu vreo sase luni. M-am uitat la cicatrice amintindu-mi cum il atacesm cu blestemul Sectusempra. Dupa mi-am ridicat si eu maneca de la mana dreapta dezvaluind o cicatrice dar mai mica decat cea a lui Blake care spuse ca mi-o facu pe aia cand am omorat pe cineva care pe care trebuia sa omoare el. Si Fred radea acum cu noi de aceste amintiri care la inceput nu erau de loc amuzante. Tamara ne intreba uimita cum de puteam sa ne amintim de asa ceva cu zambetul pe buze. 'Oare ea chiar n-o sa mai zambeasca acum deloc?' m-am intrebat in gand uitandu-ma la cer. Dupa cateva minute Blake o intreba pe Tamara cum e in Lumea Incuiatilor si apoi ii spuse ca ii va zice si el cum e sa fii devorator. Aceasta zambi putin, lucru la care nu ma asteptam.
Tamara se gandi putin apoi spuse ca in Lumea Incuiatilor lucrurile sunt foarte diferite, incepand de la scoli. Acestea erau mult mai mici si foarte obisnuite. Se faceau sapte clase apoi incepea gimaziul. Nu aveam nici o idee despre ce vorbea Tamara acolo. Mai spuse ca de la clasa a noua incepe liceul apoi colegiul. Ne uitam toti trei la ea de parca ar fi vorbit o limba straina. "Si ce invata incuiatii aia?" am intrebat curioasa. Tamara spuse ca invata urmatoare materii: matematica, engleza, biologie, chimie, fizica,... dar fu intrerupta de Blake care intreba ingrozit: "Ce e aia miologie?" "E biologie" zise Tamara accentuand fiecare silaba apoi ne spuse ca la biologie se studiaza plantelem, animalele, anatomia si apoi ecologia, iar apoi ii zise lui Blake ca e randul sau sa ii spuna cum e sa fii devorator. "E grozav! Avem atata putere si nu trebuie sa ne temem de nimic. Stapanul are mereu grija de noi si cand facem ceea ce trebuie ne rasplateste dar si daca facem greseli mari e rau pentru ca nu scapam prea usor. Si nu e cum spune lumea si cred ca ti-ai dat seama de asta si singura, nu omoram ca asa vrem noi adica mia facem si asa dar de obicei doar cand avem misiuni." spuse Blake zambind. Tamarei nu-i placu ultima parte cu omoratul apoi ne intreba pe fiecare in parte cate persoane omorasem. "Pai...." am inceput eu fiind urmata de Fred care zise si el un "pai" lung iar apoi Blake care inghiti in sec uitandu-se in alta parte. Nu stiam numarul dar stiam ca sunt multe persoane si totusi m-am gandit sa-i spun Tamarei adevarul. "Multe dar oricum nu le stim numarul." am zis ridicand din umeri. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|