|
11 Mar 2011, 20:33
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ascultam ingrozita povestile lor de mai de mult din multitudinile lor de lupte ingrozitoare aratandu-mi fiecare cate o cicatrice,Blake avea una foarte mare pe spate iar Lily una mai mica pe bratul stang.Ramasesem uimita cand auzisem ca viperina era sa intre la Azkaban pentru ca il atacase pe Blake cu un blestem de neiertat in fata unui vrajitor de la minister.Dupa imi spuse sa ii povestesc despre incuiatii,am zambit la intrebarea sa spunandu-i despre scoala.Care desigur erau mai mici decat acest castel urias,se invata cu totul si cu totul altceva,dar putea fi asemanata biologia cu ierbologia iar Istoria magiei cu istoria lumii.Erau la fel de interesante ca si cele de la noi,vrajitorii.Le mai povestisem cum ei fac sapte ani de scoala si trec la gimnaziu dupa clasa a noua urma liceul si colegiul care era cel mai greu.Le spusem tot ce stiam despre incuiatii.
Blake,Fred si Lily se uitau la mine de parca vorbeam in alta limba.Am inceput sa rad intebandu-l pe Blake cum e sa fi devorator.Imi povestise cat de grozav era sa ai toate acele puterii si sa omoare atatia oamenii.Imediat ce imi vazu privirea isi intoarse capul fiindu-i frica sa nu ma supar pe el cand imi zise despre moarte.Curioasa fiind ii intrebasem cate persoane au murit din cauza lor,dar niciunu nu mi-au dat un numar imi spuse doar ca era un numar destul de mare.Am tresarit la auzul cuvintelor dar dupa m-am gandit ca doar se numeau devoratori ai mortii si trebiua sa ma obijnuiesc cu idea ca cineva trebuia sa moara o data si o data."Nu pot fi suparata pentru ca tin prea mult la voi."le-am spus eu imbratisandu-i.
Am cascat puternic punandu-mi mana la gura trantindu-ma pe pamant ghemuita incercand sa adorm fiind foarte obosita dupa toata aceasta noapte minunata si plina de peripetii.Dar atunci Blake imi lau parul de pe fata facandu-ma rautatea lui si implorandu-ma sa nu adorm pentru ca se vor plictisi fara ideile mele nebunesti.Am zambit ridicandu-ma cascand din nou gandindu-ma despre ce am mai putea vorbi,cand mi-am adus aminte ca cei trei imi erau datori cu ceva.Inca nu imi spusera despre Londra si familiile lor.Chiar abea asteptam sa imi povesteasca mai multe despre ei.Nu avusem ocazia asta si nu voiam sa o pierd din nou acum."Rautatea mea cum e in Londra nu mi-ati povestit niciodata."am spus eu asezandu-ma langa Blake."Desigur ca iti vom spune."
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|