Nightfall
|
12 Mar 2011, 13:16
|||
|
|||
Eram foarte dezorientata si nu mai stiam ce sa spun de frica sa nu afle Rose ca sunt o devoratoare a mortii. Am inghitit in sec cand umbra facu cativa pasi spre mine sau mai bine zis pluti putin spre mine. Am facut cativa pasi inapoi pana cand spatele imi atinse peretele rece din piatra. Nu aveam unde sa ma duc acum unde sa fug dar umbra se opri in fata mea si incpu iar sa rada. Se juca cu mine si cu frica mea.
"Te macina faptul ca iti pot dezvalui secretul nu-i asa?" intreba creatura. "Nu stii nimic." i-am spus printre dinti, tot in reptomita. Am oftat apoi m-am intors spre Rose care imi spuse ca orice as avea de spus ii pot spune, secretele mele erau in siguranta cu ea si o pot considera prietena. Deja o consideram prietena dar nu eram atat de sigura ca ma va considera prietena dupa ce aveam sa-i spun cine sunt defapt. "Spune-i Lily, spune-i cate persoane ai omorat, cate vieti nevinovate ai luat." rosti umbra facandu-ma sa tresar. Asta era acum eram sigura ca Rose avea sa ii spuna directorului sa ma exmatriculeze sau sa ma duc la Azkaban dar spre marea mea mirare aceasta imi spuse sa stau linistita pentru ca ea nu crede nici un cuvant din ce spune umbra. "Ar trebui sa crezi. Ar trebui sa ai bagheta pregatita sa ma ataci, sau eventual sa ma omori pentru ca nu cred ca o sa ma mai poti considra tu o prietena." am zis ridicand nervoasa maneca de la mana stanga lasand sa se vada pe antebrat Semnul Intunecat pe care il purtau toti devoratorii mortii. "Acum crezi, Rose?" am intrebat cu o voce rece. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|