|
|
12 Mar 2011, 13:24
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
Ooc:Just me Rose and Lily. Trezirea. - Intrasem in Hambarul Bufnitelor cu un scop sa trimit o scrisoare parintilor mei care inca mai locuiau in Lumea Incuaitilor,nu le spusesem mai nimica de cand incepusem noul an.Trebuiau sa stie ca am noi prieteni si ca una dintre ele este inca la Hogwarts iar ceilalti doi sunt fosti viperini,iar cu unul dintre ei ma intalnesc.Deja auzeam tipetele mamei in mintea mea,ii ura pe cei de la viperini si pe devoratori ai mortii pentru ca aproape ii omorase mama iar tatal meu ar fi innebunit si m-ar inchide in casa.Imi tremurau mainile foarte tare gresind cateva cuvinte pe pergamentul mic.Chair nu stiam ce sa fac sa le spun sa afle in alt mod.Sigur nu ar fi de acord niciunul sa ma intalnesc cu el si sa mai fiu prietena cu Lily.Chiar nu era drept.De ce trebuia bunica mea sa fie ranita intr-o lupata cu un devorator al mortii.
Am oftat puternic uitandu-ma in pamant stiind ca nu voi gasi niciodata suficent curaj sa le spun,aveam sa mor singura in casa acea din Lumea Incuiatilor.Daca i-ar cunoaste mai bine si-ar da seama ce persoane minunate sunt.Vremurile lor au murit nu mai era ca pe atunci.Totul era diferit.Am zambit scriind urmatoarea propozitie 'Stiti cat de mult va iubesc dar nu pot sa tin in secret un lucru foarte important pentru mine,acela este ca...'am fortat pana pe pergament dar parca oasele mi se intepenisera.M-am dat batuta mototolind pergamentul aruncandu-l departe de mine."Pe cine pacalesc niciodata nu voi trimite scrisoarea."am murmurat eu.Atunci simtisem o prezenta in spatele meu am zambit cu coltul guri gandindu-ma cat de amuzant ar fi acuma o lupta.Mi-am scos bagheta dar pana sa rostesc o vraja am vazut-o pe Rosalie facandu-mi cu mana luand pergamentul mototolit de pe jos."Rose ce mai faci?"am zis eu imbratisand-o.
Aceasta indrepta pergamentul incepand sa citeasca,imi tresari inima stiind ca va afla ca sunt o lasa si ca nu le pot spune absolut nimica parintilor mei.Dar uneori puteau fi foarte exigenti si enervanti.Nu puteau accepta ca fica lor a crescut.Si ca are prieteni noi la care tine foarte mult."Sunt o mare fricoasa stiu."am murmurat eu asezandu-ma pe jos asteptand sa spuna ceva.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|