In cautarea luminii
|
12 Mar 2011, 13:55
|||
|
|||
"Totul merge grozav." am zis zambind si omorand fiecare persoana care imi iesea in cale.
Eram in culmea fericirii ca puteam sa omor profesorii pe care ii uram atat de mult, si care ma sacaiau mereu cu anumite lectii. Totusi nu imi dadusem gluga jos asa cum o facuse Alice mai devreme pentru ca imi era putin teama. Inima imi crescu si mai mult de bucurie cand o gramada de elevi venira in padure si se alaturara luptei si majoritatea viperinilor luptau de partea noastra. Lumini verzi si rosii zburau printre copaci dar toate se oprira si cei care le trimiteau inghetara. Lordul Intunecat se intoarse inapoi in poienita, probabil sa vada ce mai facem si de ce e atata galagie. "Ma bucur ca va distrati." spuse acesta zambind. Se vedea pe fata lui cat e de fericit si ca se bucura pentru noi si pentru ceea ce faceam. Felicita din toata inima viperinii care ni se alaturara. Stateam langa Alice si zambeam amandoua pe sub glugi dar nici una nu reusi sa isi dea gluga jos, poate de frica sa nu ne recunoasca nimeni sau de emotie. Stapanul veni in fata noastra si am lasat capul in pamant dar nu si Alice aceasta se uita drept inainte de parca ar fi fost hipnotizata. Ma gandeam ca iar avea sa ii spuna ceva Stapanului pentru ca era suparata pe el dar nu aveam idee despre ce era vorba si despre ce era intre ei dar mi=am zis ca mai bine ar fi sa nu ma bag. Lordul Intunecat ne intreba daca noi ne distram. "Ne distram foarte bine Stapane." am zis inca tinand capul in pamant. "Ce bine e sa aud asta." spuse el razand usor si ridicandu-mi barbia apoi imi dadu gluga jos. Inghetasem toata de emotie iar dupa ce imi magaie usor obrazul se duse la Alice si ii dadu si ei gluga jos. "Nu mai e nevoie sa le tineti pe cap incpand de acum. Puteti face absolut tot ce vreti si sa omorati pe cine vreti fara sa va mai ascundeti si e valabil pentru toti." spuse el zambindu-ne. Profesorii care ramasesera in viata se uitau ingroziti la mine si la Alice recunoscandu-ne. "Voi? Swan? Malfoy?" intrebara ei uimiti. "Da noi in carne si oase." am zis pe un ton rece si am putut observa ca si Alice ii privea urat si tot ce-si dorea acum era sa omoare pe unul din ei. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,859 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |