Nightfall
|
12 Mar 2011, 18:41
|||
|
|||
Explodam de nervi pentru ca eram sigura ca Rose se va supara pe mine dar in schimb aceasta imi spuse ca totul este in regula si ca are multi prieteni de la Viperini printre care sunt si devoratori. M-am uitat urat la umbra apoi am auzit-o pe Rose intreband daca suntem prietene.
"Da sigur si iti multumesc pentru ca ai fost atat de calma." am zis imbratisand-o scurt. Imi revenisem, nu mai eram speriata nu mai eram nervoasa si ma simteam sigura pe mine, ma simteam pregatita sa infrunt chestia aia. "Pana la urma ce esti si ce vrei de la noi?" am intrebat pe un ton glacial. "Ma hranesc cu frica voastra si ma transform in cele mai mari temeri ale voastre." spuse aratarea. Am facut un pas in fata si Rose ma urma spuand ca daca vrea doar sa se hraneasca cu frica noastra atunci poate pleca in alta parte pentru ca noua nu ne mai este frica de ea. "Iar daca noua nu ne este frica de tine, mori." am zis zambind triumfator. M-am uitat inspre Rose care imi zambi apoi isi intoarse privirile inspre umbra spunandu-i ca nu mai are mult de trait. "Hai, dispari." i-am spus umbrei facandu-i cu mana si zambind batjocoritor. Umbra spuse ceva asemanator unei injuraturi apoi se evapora si disparu la fel cum aparuse. "De ce sunt astfel de creaturi in Hogwarts?" am intrebat indignata. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|