Nightfall
|
12 Mar 2011, 19:45
|||
|
|||
Desi ramasesem surprinsa dupa ceea ce mi-a spus Lily nu am reactionat intr-un fel rau,deoarece totusi banuisem. CAnd umbra ne spusese ce era cu adevarat am observat o sclipire de furie in ochii Viperinei. Puteam sa imi dau seama ca era dispusa sa faca orice doar ca sa o faca sa dispara, iar in acest moment ma aflam in aceasi situatie. Eram intrigata cu prezenta presupusei fatome in castel si m-am strambat la ea instinctiv fiindca imi inspira oarecum frica. Lily se pare ca avea un plan,iar din acesta facea parte si sa fim curajoase asa ca mi-am scos bagheta,desi doar din instinct, si nu i-am mai dat drumul din mana: o tineam strans penru a ii dovedi umbrei ca atat eu,cat si Devoratoarea Mortii de langa mine suntem mult mai puternice decat ea.
Am zambit si am dat aprobator din cap catre Lily , observand ca asteapta sa ii raspund,transmitandu-i ca putem sa o facem sa dispara. In cateva secunde Umbra disparu mai repede decat aparu - datorita cuvintelor Viperinei si a faptului ca nu mai imi era nici mie teama de ea. Fata spuse ceva ce ma puse pe ganduri ,apoi pe un ton grav i-am raspuns la fel de serios cum aceasta a si intrebat mai devreme cu cateva minute: "Pai asta este! Asa ceva nu exista in Hogwarts. Cineva a adus-o aici. A infiltrat umbra in castel. Iar acest lucru este foarte grav." Nu m-am putut abtine sa nu imi spun parerea in ceva intr-adevar periculos. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|