Place of dreams.
|
12 Mar 2011, 21:55
|||
|
|||
Eveline ofta si isi ridica privirea spre cer.Incet-incet mai multe stele incepeau sa apara.Chiar si luna se zarea acum.Eveline zambi stiind ca atunci cand Dementori erau prin apropiere cerul era foarte intunecat si aveai o senzatie ciudata de pierdere.Acum ea se simtea bine asa ca stia ca Dementori numai erau in acea padure.Se gandi brusc la omul acela ranit si se intreba oare ce se intamplase cu el.
-Ai patit ceva? o intreba Rose vazandu-i expresia. -Ma gandeam la cate s-au petrecut aici in noaptea asta mormai Eveline.Dintr-o data se simti obosita.Foarte obosita.Trebuia sa fie trecut de mult de miezul noptii. -Rose .. putem sa plecam? o intreba ea usor.Patronusul sau disparuse si acum erau iar in intuneric. -Sigur.Cred ca tot ce ne trebuie acum e un somn bun zise Rose si o lua de mana.Imediat aceasta simti cum ramane fara respiratie si cum se invarte in intuneric.Dupa cateva secunde plamani i se umplura cu aer si fata deschise ochi si vazu castelul in fata.Incepu sa mearga impreuna cu Rose spre el gandindu-se la tot ce se intamplase. -Sti cred ca am avut probleme cat pentru o viata intreaga zise Eveline pierduta in ganduri. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dreams | Klaus Lovel | 21 | 4,377 |
19 May 2012, 15:46 Last Post: Desiree Rose Goth |