More Time.
|
13 Mar 2011, 00:38
|||
|
|||
Eveline ridica din umeri.Stia ca va veni intreabarea asta, " Si tu?" si nu stia daca era gata sa raspunda.Spera din tot sufletul ca Rose o va intelege,ca ii va spune " Totul va fi bine " dupa ce ii va povesti,asa ca ii dadu drumul.
-Acum doua saptamani am primit o scrisoare de la parinti mei.Un Devorator al Mortii,Antonin Dolohov mi-a torturat familia.Nu stiu de ce nu au vrut sa imi spuna.Din fericire Ministerul Magiei a intervenit repede si nu au fost rani grave,sper.Mama este inca in soc dar isi va reveni.Si tata este putin in soc,dar sunt bine.Eu .. nu stiu ... zise Eveline vocea pierzandui-se.Nu plangea si nici nu si-o dorea.De cand acceptase in sfarsit ca Serena nu a murit din vina ei isi promisese ei insisi ca nu va mai varsa nici o lacrima,ca va fi tare.Poate ca acum nu era momentul sa fie tare,dar stia ca lacrimile nu ar putea indrepta lucrurile. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Oh, sweet time .. | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,629 |
13 Jan 2013, 02:02 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
More time ... | Rosalie Vivienne Alden | 12 | 2,776 |
13 Jan 2011, 21:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |