Nightfall
|
13 Mar 2011, 14:04
|||
|
|||
Il torturam pe Porrin de cateva minute si devenea obositor... si plictisitor. Am lasat garda jos pentru cateva secunde doar sa-mi trag sufletul dar nenorocitul de Porrin atat asteptase:
"Protego Totalum!" striga acesta respingand blestemul lui Rose si apoi profita de faptul ca eram cu garda jos si ma ataca cu vraja "Stupefy" izbindu-ma de peretele coridorului. Dupa o serie de injuraturi si blestema la adresa Devoratorului m-am ridicat vrand sa-l atac si sa o ajut pe Rose care incerca sa-i tina piept. "Crucio!" striga Porrin cu bagheta indreptata spre Rose facand-o sa cada la pamant tipand de durere. "Petrificus Totalus!" am strigat vrand sa-l impietresc dar acesta imi respinse iar vraja. M-am dus la Rose ajutand-o sa se ridice si intreband-o daca e bine sau ma rog aproximativ bine. Am inceput sa-l atacam amandoua pe Porrin dar acesta era puternic si respingea toate vrajile pe care le aruncam asupra sa. Rose imi trimise un gand cum ca l-am putea distrage si apoi sa continuam sa-l torturam si sa aflam de ce a venit aici tocmai in seara asta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|