Nightfall
|
13 Mar 2011, 16:52
|||
|
|||
Rose reusise sa aplice asupra lui Porrin blestemul "Imperius". Acum Porrin sigur avea sa ne spuna de ce a venit aici si ce vrea de la noi, sau mai bine zis de la Rose pentru ca avea mari probleme cu ea.
"Ce cauti aici?" l-am intrebat privindu-l cu atentie. "Pai ma plictiseam si am venit sa vad ce mai face Rose, sa ma asigur ca nu m-a uitat...." spuse Porrin pe un ton batjocoritor. "Cum as putea sa te uit dupa tot ce mi-ai facut?" intreba Rose enervandu-se. "Nu stiu, dar, esti asa de rece incat m-ai putea uita." rase Porrin. Era atat de enervant si imi parea rau ca se purta in halul asta cu Rose, care nu era deloc o persoana rece decat daca ii faceai mult rau asa cum ii facuse Porrin. Cine ar putea sa uite o persoana care i-a facut viata un calvar. Am oftat uitandu-ma la Rose incercand sa-i spun din priviri ca-mi pare rau pentru tot ce-i facuse Porrin. Mi-am intreptat privirile inpoi spre Devoratorul care avea pe chip o expresie impasibila. "De ce ai venit aici tocmai in seara asta? Si de ce ai adus creatura aia in castel?" intreba Rose. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|