At the moment
|
13 Mar 2011, 15:54
|||
|
|||
Mood: Inexplicabil
Status: In timp ce zburam in zboru-mi perfect nu faceam altceva decat culegeam pene pentru aripi. Locaþie: Fizic : Camera mea Mental : Foarte departe... Mãnânc: Tort Beau: Cola Sunt îmbracat în: Un tricou si pantaloni. Ascult: VH2 - Fiecare zi fara tine. Privesc: Cand ecranul , cand geamul. Cand geamul , cand ecranul. Status mess: Living in my fantasy , in my dreams! Vb p mess cu: Eh , cunostinte. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Nu de mult am terminat o carte , deci momentan inca nimic. Mã gândesc la: persoanele pe care as vrea sa le revad. Dating: - Doresc: sa se intample ceva spontan si neasteptat. Iubesc pe: toti cei care merita. Nervos pe: cineva care odata mi-a fost drag ... Urãsc pe: nimeni. Îmi lipseºte: O calatorie. Abia aºtept sã: pot face ce vreau eu. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,384 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |