Nightfall
|
13 Mar 2011, 18:14
|||
|
|||
Cand am auzit ca am incurcat planurile lui Porrin un zambet mi se asternu pe fata. Venise in castel pentru o lupta cu Rose atunci va primi o lupta cu Rose... dar si cu mine. Am inceput sa rad impreuna cu Rosalie care isi batea joc de el si il enerva din ce in ce mai tare.
"Ei bine... ti-am incurcat planurile acum, ti le voi incurca si data viitoare, si de cate ori voi avea ocazia." am zis profitand de situatie. "Proasto! Pana maine vei fi moarta!" spuse Devoratorul parca scuipand venin. Cand i-am auzit vorbele am inceput sa rad in hohote dar Rose inghiti in sec. "Si cine ma va omora?" am intrebat printre hohotele de ras pe care abia puteam sa mi le stapanesc. Rose imi trimise un gand in care imi spuse ca Porrin de obicei sa tine de cuvant. 'Nu-mi pasa. Nu voi muri.' am zis in sinea mea stiind ca Rose ma poate auzi. "Poate nu esti atat de desteapta pe cat credeam. Voi credeti ca am venit singur?" tipa acesta iesindu-si cam tare din fire. "Nu Porrin ai venit o umbra care acum este de domeniul trecutului. Cum sa cred ca ai venit singur?" am intrebat inca razand. "Te omor cu mainile mele!" urla Devoratorul "Sa te vad." am zis incercand sa-mi stapanesc hohotele de ras. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|