Nightfall
|
13 Mar 2011, 18:24
|||
|
|||
Uneori este atat de las,incat daca ii vorbeste gura pe dinainte poate sa o incurca rau,iar alteori cand ii calci peste propriul orgoliu este in stare sa treaca la cele mai marsave fapte,iar de data aceasta stiam ca , din pacate , este a doua varianta. De atat de mult timp am invatat cum sa interpretez tot ceea ce spune,ce face sau chiar ce gandeste iar acum printre putinele dati - era dispus sa lupte. Dar pana la urma cu cine? Pe mine si pe Lily nu ar putea sa ne invinga niciodata,mai ales cand suntem amandoua contra lui. Desi ar vrea sa o vada moarta poate chiar si pe Lily,nu ar face-o fiindca pur si simplu nu poate. Acum singura problema care aparu in mintea mea era faptul ca o bagasem si pe Viperina in toate problemele mele,iar Porrin era intr-adevar una dintre cele mai mari probleme! Trebuie sa recunosc faptul ca uneori gandeste mai mult decat de obicei,ca actioneaza exact cand te astepti cel mai putin - exact cum facuse de aceasta data.
Revenindu-mi din cosmarurile mele imaginare am strigat catre el tinand bagheta tintita in sus fara sa imi tremure mana de frica: "Nici sa nu indraznesti!" Si totusi,de neasteptat,acesta se napusti asupra Devoratoarei,sau ma rog,cel putin asa voia sa faca fiindca nu a mai reusit . L-am prins exact in momentul meu,i-am atintit bagheta mea spre gatul lui si am ramas asa pret de cateva secunde amenintandu-l incontinuu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|