`Rain.[^]
|
13 Mar 2011, 19:26
|||
|
|||
"Daca vrei poti sa stai la Blake." am zis fericita.
"Serios!?" intrebara Blake si Tamara intr-un glas. Mi-am intors privirile spre Fred asteptand sa zica si el ceva dar acesta se uita putin urat la mine ca si cum ideea mea nu ar fi prea buna. Am aprobat din cap intrebarea lui Blake si a Tamarei. Fred sari in picioare spunand ca nu este o idee prea buna. "Si de ce ma rog!?" izbucni Blake sarind si el in picioare. "Pentru ca stii si tu foarte bine ca nu poti sta departe de Tamara." zise Fred calm. Cel mai mult admiram la Fred ca stia sa se pastreze calm in orice situatie pana si in situatii ca astea in care eu mi-as fi pierdut imediat rabdarea. "Fred are dreptate nu stiu daca ar fi o idee chiar atat de buna dar poate totusi se poate avea incredere in tine, Blake." am zis zambind. "Vom vedea la vara." zise Blake asezandu-se inapoi pe iarba. Am ramas putin uimita cand am vazut ca nu se mai enerveaza dar nici nu am mai zis nimic pentru ca mi-am dat seama ca incerca din greu sa se abtina sa nu tipe la mine sau la Fred deoarece ii tot spuneam ce sa faca si ce nu. Mi-am ridicat ingandurata privirile spre cer gandindu-ma la cum ar fi ca Tamara sa-si petreaca vacanta de vara la noi in Londra. Pe cer nu mai erau stele si luna abia daca se vedea. Se facea dimineata si noi nu dormisem deloc. Noroc ca era duminica si nu aveam ore dar totusi nu ne puteam odihni pentru ca aveam o gramada de teme pantru a doua zi. "Fred stii ca ar trebui sa plecam de acum, nu-i asa?" am intrebat putin trista. "Nu inca. Mai stati." zise Blake vorbindu-i mai mult Tamarei. M-am ridicat de pe pamantul umed oftand. "Nu o sa muriti. Hai Tamara pana nu se trezesc ceilalti si observa ca am lipsit." am zis indemnand-o sa se ridice. Blake se ridica si el vrand sa protesteze. "Bineee." zise Tamara pana la urma ridicandu-se si sarutandu-l pe Blake de ramas bun dar acesta ii spuse ca nu pleaca inca si ca ne vor conduce pana la iesirea din padure. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|