Nightfall
|
13 Mar 2011, 20:29
|||
|
|||
Am ramas perplexa,nu stiam cum sa reactionez. Adevarul este ca in mare parte ma asteptam sa il aduca si pe Charles,dar ultima data parca eu si Bell ii lasasem certandu-se ca niste copii care isi disputa jucaria celuilalt. Eram foarte nervoasa,dar asteptam momentul oportul sa actionez. Cand am vazut-o pe Lily intr-o stare aproape de agonie m-am panicat. Era o fire foarte puternica,doar era o Viperina , ba chiar Devoratoare,dar nu putea sa lupte impotriva a alti Devoratori,desi amandoi sunt lasi chiar daca nu isi arata asta. Dar eu ce faceam de fapt? Am facut ochii mari incercand sa imi revin din transa imaginara in care intrasem si sa o ajut pe Lily cat mai curand.
"Porrin!" "Ce e , Mrs. Rose?" "Ti-am zis sa nu mai imi spui asa!!!!",am strigat eu mirandu-ma totodata cum de nu a iesit altcineva din vreo incapere pe coridoare. Am ramas intrebandu-ma ce voiam eu cu adevarat,apoi amintindu-mi am tipat: "Cand vei invata ca te poti pune cu oricine,dar nu cu prietenii mei nu stiu! Crucio!" Tipatul sau disperat de durere ma facea sa ranjesc cu gura pana la urechi. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|