|
|
13 Mar 2011, 21:44
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- 3
"Mda...e adevarat."am spus eu suparata."Si sunt foarte mandra de ea."spuse Blake vesel zambindu-mi.Mi-am dat ochii peste cap ascultand toate certurile dintre cei doi,chiar nu puteau sa stea si ei calmi cateva secunde si sa ma ajute putin la aceasta scrisoare enervanta.Doar era vorba despre ei si totusi nu puteam sa le spun ca in ultimele saptamanii omorasem doi devoratori ai mortii de una singura si ca era sa mor de cinci ori.Am strans pana in mana scriind urmatoarele cuvinte.'Dragi mei parintii stiti cat de mult tin la voi si ca imi este dor de voi in fiecare secunda care trece.In ultimele saptamanii mi-am facut noi prieteni care sunt de treaba si ne intelegem foarte bine.Nu stiu cum veti primi aceasta veste dar ma intal...'am incercat sa scriu si restul cuvintelor dar mana aproape imi era blocata.Am oftat aratandu-i lui Rosalie ca nu mai reuseam sa scriu dupa acel cuvant."Chiar atat de greu e?"spuse Blake plictisit luand pergamentul scriind in locul meu."Ai vazut?Cu placere."spuse acesta inmanandu-mi inapoi foaia zambindu-mi.Am oftat din nou gandindu-ma pentru a nu stiu cata oara daca era chiar o idee buna sa le spun poate era mai bine sa fie secret toata aceasta poveste.Multi incuiatii faceau asa si nu patisera nimica.Mi-am ridicat privirea catre Rose asteptand sa imi spuna ce as mai putea sa adaug.
Lily veni langa mine citind randurile scrise de mine spunandu-mi daca este chiar o idee bun ceea ce fac.Poate era mai bine sa vorbesc cu ei fata in fata una era sa citeasca o foaie si alta era sa auda ceea ce se intampla cu mine.Am clatinat usor din cap punandu-mi ambele maini in cap incercand sa ma gandesc la ceva "Parca suna mai bine asa."am spus eu vesela cand vazusem ca se rezolvase prooblema."Deci...ii mai spui sau nu?Ca innebunesc."spuse Blake venind langa mine punandu-si ambele maini pe umerii mei.I-am explicat ca voi vorbi cu ei pentru ca asa era mai bine acesta zambi scurt dar atunci Fred adauga ca totusi o scrisoare nu ar strica sa le spun doar ca am prieteni noi.Am asteptat ca Rosalie sa spuna ceva pentru ca nu aveam nicio idee cum as fi putut incepe.Am luat iar pana privind-o pe Rose cum se gandea si incepu sa spuna cateva idei iar eu sa aleg care imi placea mai mult."Te vor intelege."spuse Fred punandu-si mana pe umarul meu."Sper."am murmurat eu incepand sa scriu.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|