-Trezirea.
|
13 Mar 2011, 22:01
|||
|
|||
Mi-am dat ochii peste cap observand cat de nesuferit putea sa fie acel baiat pe nume Blake,uneori. Ma rog,mai bine taceam din gura fiindca nu voiam sa o supar pe Tamara asa ca m-am conformat doar la gandul ca trebuie sa o ajutam cu totii sa scrie acea scrisoare ,pe care se pare, ca era mult mai greu decat parea. Am oftat discret pentru ca sa nu comenteze niciunul dintre cei doi Devoratori , apoi am spus pe o voce calma:
"Tammy,ai putea sa le spui doar ca ai niste prieteni de la Viperini. Nu cred ca ti-ar spune ceva in legatura cu asta. Pana la urma te afli in ultimul an de studiu si cred ca ai tot dreptul sa iti alegi proprii prieteni. Ai tai vor intelege cu siguranta acest lucru. Cred ca si ei sunt constienti ca esti muuult mai responsabila acum." Mi-am incheiat micul discurs apoi m-am indreptat catre Sabri care parea foarte nerabdatoare sa se plimbe prin imprejurimi,daca nu - chiar mult mai departe. "Stai putin!" , i-am spus eu chicotind,apoi am facut cu bagheta sa apara un pergament si o pana nou-nouta incepand sa scriu: Quote: Dragi parinti, "Sabri,incearca sa imi aduci si un raspuns,te rog!", am rostit eu punandu-i scrisoarea in ciocul sau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|