Teme
|
13 Mar 2011, 23:20
|||
|
|||
TEMA la aparare impotriva magiei negre 13.Martie.2011
Protego (pro-TAY-go) "PROTEGO" din latina si inseamna"a-ºi apãra" Aceasta vraja creeazã o barierã magicã care va devia blesteme aruncate de adversar. ■ facuta de Snape în timpul duelului sãu cu McGonagall ■ Folosit de Harry la începutul duelului final cu Voldemort horribilis Protego (pro-TAY-go ho-RIB-i-lis) "PROTEGO"din latina si inseamna "sã-ºi apere" + "horribilis" din latina si inseamna "oribil, înspãimântãtor" O varianta mai puternica a vrajii Protego asa cum exprima si numele ei. ■ Facuta de Flitwick în timpul bãtãliei de la Hogwarts Protego totalum (pro-TAY-go TOH-TAH-LUM) "PROTEGO" provine din limba Latina si inseamna "sã-ºi apere "+ "totalum" din latina si inseamna "întreg", "tot" O alta varianta mult mai puternica a vrajii Protego. Dintre toate variantele vrajii aceasta este cea mai folositoare si cea mai puternica. Aceste vraji sunt foarte importante in viata de zi cu zi a vrajitorilor. Este buna atunci cand vrei sa protejezi anumite lucruri sau sa te aperi formand un fel de bariera intre tine si oponent. [b]By Alice:25 de puncte [foarte buna tema ] ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Teme - by Alice Morris - 01 Feb 2011, 15:04
RE: Teme - by Tom Ronald Smith - 20 Oct 2012, 14:50
Re: Teme - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 20:11
Re: Teme - by Robert Eric Smith - 04 Feb 2011, 15:36
Re: Teme - by Bell Evans - 07 Feb 2011, 18:06
Re: Teme - by Ramona Neardow - 07 Feb 2011, 23:28
Re: Teme - by Alice Morris - 13 Feb 2011, 15:08
Re: Teme - by Evelina R. Potter - 17 Feb 2011, 13:54