|
|
14 Mar 2011, 00:26
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- 4
Am scos limba la Blake care se plictisese groaznic,da,recunosteam uneori putea fi foarte enervant cand nu gasea ceva mai bun de facut si pentru ca nu prea statusem aproape de el.Dar ma obisnuisem cu atitudinea sa si chiar imi placea mult de tot."Rautatea mea fi si tu mai cuminte."i-am spus eu luandu-l de mana tragandu-l foarte aproape de mine incepand sa-l sarut asa cum ii placea lui.Acesta isi muta mainile in parul meu asezandu-se deasupra mea am zambit pe buzele sale dandu-l la o parte spunandu-i in gand 'Nu putem aici pentru ca sunt prea multi ochii asupra noastra.' i-am zis,acesta zambi clatinand din cap asezandu-se jos langa mine tacand din gura.Incercand cum putea el sa ma ajute sa scriu.Dupa cateva minute acesta deja gasise ceva idei foarte intersante 'Dragi parintii,va iubesc foarte mult cu fiecare secunda care trece mi se face si mai dor de voi.De cand nu v-am mai scris mi-am facut prieteni care sunt de la viperini.Te rog sa nu ii judeci.Stiu ca niciodata nu v-ati inteles cu niciunul din aceeia dar sunt niste persoane foarte prietenoase si intelegatoare.Abea astept sa va vad din nou.'Blake imi inmana pergamentul pe care scrisese asteptand parerea mea.Eram uimita cand citeam printre randuri nu imi venea sa cred ca este aceasi persoana glumeata si copilaroasa.
Chair puteam sa o trimit pe aceasta am tipat de fericire multumindu-i foarte mult strangandu-l in brate cautandu-mi bufnita gri-Shadow.Cand penele sale imi aparura in fata imediat am chemat-o punandu-i pergamentul in cioc soptindu-i."Sha ai grija sa primesc si un raspuns.Te ador bufnita mea mica." am spus eu strangand-o in brate.Cand in spatele meu usa hambarului fu trantita facandu-ma sa tresar Lily disparu din incapare facandu-ma sa ma gandesc unde plecase si de ce.Cand Fred ne explica durerea sa de cap de aproape o ora care o facea sa se simta foarte prost.Imediat ce se intoarse ii spusem ca terminasem scrisoarea ca mai mult Blake o facuse ceea ca o facu pe Lily sa ramana cu gura cascata si sa tipe uimita "Cred ca glumesti."incepu sa rada de acesta.Chiar adaugasem repede ca imi placuse foarte mult ii spusem fiecare cuvant ceea ce o facu sa rada si mai mult."Trebuia sa o ajut pe Tamara nu?"spuse acesta in apararea sa plictisit."Si acum ce facem?"intreba acesta nerabdator.O priveam pe Rosalie cum isi puse bufnita sa ii trimita o scrisoare parintilor dupa se uita la noi."Rose sper ca nu te deranjeaza asa de rau rautatea asta."am spus eu aratand cu degetul catre Blake scotand limba la el iar chicotind.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|