Nightfall
|
24 Mar 2011, 22:26
|||
|
|||
Nu am riscat sa ma opresc din lupta pentru a vedea asupra cui aruncase Rose blestemul 'Sectusempra' dar dupa strigat probabil ca era Porrin... cu siguanta era Porrin. Continuam sa ma lupt cu Erick, care era foarte rapid, si foarte puternic. Nu imi intorceam privirile spre Rose nici o secunda, pentru ca as fi putut fi lovita de blestemele Devoratorului, si erau blesteme din cele mai rele cum erau si cele pe care le rosteam eu bineinteles. Vroiam sa termin odata lupta asta si sa-l omor pe Erick dar nu prindeam nici o ocazie, trebuia sa fiu foarte atenta. Ma gandeam cum sa-i atrag macar putin atentia.
Cand Porrin scoase un strigat infiorator implorand-o pe Rose sa il vindece, Erick se intoarse putin spre el. 'Asta e momentul.' mi-am spus in gand. "Expelliarmus!" am strigat si bagheta lui Erick zbura din mana sa in a mea. "Nu o sa ma omori, nu poti sunt unul de al tau sunt Devorator." spuse Eirik incercand sa ma faca sa ma razgandesc. "Esti unul dintre ai lui." am zis zambind ironic si aratand spre Porrin care pierdea foarte mult sange. "Si daca nu te omor eu ma vei omora tu asa ca...imi pare rau." am zis intorcandu-ma putin spre Rose care dadu sa spuna ceva de genul " nu aici in castel" dar fu prea tarziu. "Avada Kedavra." am strigat si un jet de lumina verde iesi din varful baghetei mele, lovindu-l pe Erick in piept. Acesta cazu lipsit de viata pe podeaua rece a coridorului. Un "nu" putin indurerat se auzi din partea lui Charles si a lui Porrin. Probabil ca Erick era prieten bun cu Charles dar lui Porrin ii parea rau doar pentru ca isi pierduse un servitor. "Mai, mai, mai, acum ce fac eu cu tine?" am intrebat chicotind impingand putin cu varful piciorului cadavrul lui Erick. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|