|
25 Mar 2011, 16:11
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- E o mortaciune., asta as fi putut spune. Totusi, am lasat o tacere nelinistitoare sa se asterne in aer. Data viitoare ma voi gandi de doua ori in privinta iesirii din Turnul Cercetasilor in timpul noptii.
Bell se apropie de acel om, iar eu cu Alice am urmat-o. Tineam strans baghetele in mana , astfel incat sa putem vedea ceva in intunericul dens. Era interesant ca niciuna din noi nu se gandise sa caute intrerupatorul... probabil ca uitarea fusese cauzata din pricina stresului.
La lumina baghetelor, am reusit sa vedem chipul stundentului. Am auzit-o pe Alice oftand a surprindere in dreapta mea.
- Nici nu e de mirare ca fantoma a venit de aici, am spus, incet. Tipul asta a murit si s-a transformat direct in..
M-am oprit. Stiam ca cei carora le e frica de moarte.. cei care vor sa traiasca fac o alegere voluntara si raman, cumva, printre cei vii.
-.. fantoma, completa Bell. Dar cum a putut muri un elev , ca dupa aceea sa devina o fantoma?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|