In cautarea luminii
|
25 Mar 2011, 17:35
|||
|
|||
Incepusem sa ii omor pe toti, in stanga si in dreapta numai tipete de durere.
"Te inchini in fata Lordului tau!"Am tipat unui cercetas care plangea in pumni.Acesta ma privit in ochii zicandu-mi cu umilinta. "Ma inchin."Am zambit deoarece asta era fix ceea ce imi doream sa zica. "Ma dezgusti."Am zis omorandu-l fara nici un regret.Un devorator veni repede catre mine. "Dumnezeule de ce l-ai omorat Stapanul a zis ca daca se vor inchina de buna voie sa ii lasam in viata!"Imi spuse acesta cu ura. "Stapanul nu are nevoie de fricosi si lasi!"Am zis zambindu-i deoarece stiam ca facusem alegerea corecta.Intr-o ora se facu liniste deoarece majoritatea din sustinatorii lui Potter murisera sau se ascunsera.Lodul veni catre noi zambindu-ne zicand. "Copii mei de azi inainte lumea este a noastra!Va rog impartiti-va si duceti-va sa o cuceriti!"Spuse acesta in timp ce facu semn celor mai buni Devoratori sa vina langa el astfel chemandu-ne si pe noi.Am mers langa el ascultandu-l cu atentie. "Vreau sa mergem la Minister sa il cucerim asa ca am nevoie de voi!"Spuse acesta,iar noi toti am acceptat. "In cinci minute va astept la iesirea din padure.Sa nu intarziati!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 3,858 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |