Necesitatea de a face ceva
|
25 Mar 2011, 20:09
|||
|
|||
Cercetasa ridica usor din umeri.
"-Nu stiu" murmura ea. Simplul fapt pentru care Aria se juca cu cele doua o scotea din minti; putea sa le spuna ce are de gand, nu sa le trimita in trecut, in viitor, sau sa le ancoreze in prezent. "-Acum unde suntem?!" sopti cercetasa. "-Marea sala" anunta Mona. Parea atat de diferita; aproape de necomparat cu sala de mese in care mancau ei atunci. Cele patru mese ale elevilor disparusera; la fel si cea a profesorilor. Iar intreaga incapere avea un aer de vechi..de o structura care mai avea putin si cadea. "-Pare o darapanatura" mormai Bell. Isi dadu ochii peste cap cand realiza ce spusese, iar Ramona chicoti incet. "-Ok, n'am spus eu asta" sopti cercetasa. Privi in jur, asteptand sa se intample ceva. "-Aria?" spuse ea. Astepta; si dupa cum banuise, fata aparu in scurt timp. "-Inca nu v'ati convins?" intreba ea. Bell o privi cu raceala. "-Ne'am convins ca totul e o minciuna" raspunse aceasta. Aria pufni enervata; pentru ea, totul parea un simplu joc. "-Credeti gresit" mormai tanara. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... | James Smith | 4 | 2,144 |
06 Feb 2011, 14:34 Last Post: James Smith |
|
Necesitatea de cuvinte | Alice Swan | 11 | 3,294 |
24 Oct 2010, 11:09 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,231 |