Nici adevar, nici minciuna...ci eu.
26 Mar 2011, 00:53 (This post was last modified: 26 Mar 2011, 00:54 by Georgia Harris.)
25 Martie 2011
Intamplari si vise

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris, asa ca pot spune: M'am reintors!
"Au trecut momentele ce iti trezeau sentimentele." spunea cineva, candva, undeva. Si pot spune ca s'au intamplat si lucruri de genul acesta. In timpul ce a trecut s'au intamplat atat de multe si intr'un timp asa de scurt incat acum cand privesc in trecut rascolind dupa aceste amintiri incarcate se sentimente extraordinar de puternice imi par lipsie de valoare si foarte uzate, desi proaspete tousi sterse.
Mai sunt oficial 5 zile pana cand implinesc 13 ani! Imi doresc o zi nemaipomenita! As vrea sa imi petrec ziua cu toti prietenii si toate persoanele dragi mie. Ma gandesc si la tort, si la lumanarile aprinse de pe el, si la faptul ca va trebui sa imi pun o dorinta care daca nu ar fi una prea usor de realizat, va ramane doar o dorinta. As dori sa ma plimb toata ziua. Sa ma plimb pe strazile tixite de case, pe strazile nepopulate ale periferiei ajungand apoi pe camp, campul ce pare infinit. Si sa admir apoi apusul, defapt sa il admiram, caci aceasta calatorie nu merita facuta de una singura. Apoi cand soarele ar arunca cu petale de foc inaite sa se inchida ca o floare din rubine pe cerul in nuante de ghiata, sa traversam orasul si sa ajungem pe faleza Dunarii si exact acolo pe malul racoros si retras sa privim cerul inserarii din ce in ce mai tarzie,pana la ivirea zorilor din dimineata urmatoare.
~Si acum inchiei citatul,
Am terminat cu visatul,
Din nou timpul, ma trezesc,
Iarasi vantul, iar gandesc!~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Nici adevar, nici minciuna...ci eu. - by Georgia Harris - 26 Mar 2011, 00:53