Love is like a sin.
|
26 Mar 2011, 14:35
|||
|
|||
Plangeam incontinuu era foarte suparata dar mai mult nervoasa. Blake avea toate motivele sa plece dar Tamara ar fi putut sa asculte si sa-i spuna lui apoi ce se intamplase. Am oftat si m-am ridicat din bratele lui Fred stergandu-mi lacrimile. Acesta se ridica si el de pe jos apoi isi puse mana pe umarul meu. Putinele persoane se holbau la noi pentru ca vazusera tot ce se intamplase si probabil cativa auzisera povestea. Ma simteam ingrozitor dar nu aveam de ales ori trebuia sa stau sa-mi plang de mila ori sa ma duc dupa Blake si evident era a doua varianta.
"Esti o criminala si nu pari mai mare de cinsprezece ani.Te asteapta Dementorii la Azkaban mai bine te grabesti." rase un om facandu-ma sa ma enervez si sa uit de Fred care imi stranse umarul mai tare la auzul vorbelor omului. Mi-am scos bagheta si m-am eliberat repede din stransoarea lui Fred. Am atintit bagheta spre pieptul barbatului si am spus cu printre dinti: "Eu nu voi ajunge niciodata la Azkaban in schimb pe tine te aasteapta moartea." Barbatul rase zgomotos enervandu-ma la culme si altii chicotira. Da poate aratam eu a o fata calma si pasnica, gata sa sara oricand in ajutor dar toti se inselau amarnic. "Crucio!" am strigat cu bagheta spre barbat si acesta urla de durere cazand la picioarele mele. L-am torturat timp de douazeci de minute si acesta ma implora sa-l las isi cerea iertare imi spunea ca daca il las in viata nu avea sa mai faca niciodata probleme. "Imi pare rau dar ar trebui sa vada si prostii care pana acum au ras la glumele tale ce sa intampla daca iti bati joc de mine. Acum e randul meu sa rad." am zis zambind. "Lily... nu, gandeste-te." spuse Fred facand cativa pasi spre mine. "Avada Kedavra!" am strigat si barbatul care pana acum rase, ramase fara suflare privind in gol. Ceilalti oameni de pe alee fugira cand am zis ca ei urmeaza daca zic ceva daca incearca ceva. I-am spus lui Fred ca vreau sa mergem dupa Blake. Acesta ma lua de mana si am plecat amandoi dupa acesta. Mi-am tras gluga pe cap pentru orice eventualitate si am ramas cu bagheta pregatita pentru ca atunci il vom gasi pe Blake va avea loc o lupta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|